• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgisi olan yokmu arkdaslar

Vodafonda çalıştığımdan biliyorum

BrightStar

Tarafından Türkiye garantili + Vodafoneden alacağın cihazı nerede olursan ol ücretsiz bayiiden garanti servisine göndere bilirsin :)

Not: Faturalı bir hat kullanıyorsan ve tarifen yüksekse avantajlıdır telefonlar ancak diğer açıdan bence çok pahalı...

Vodafonda çalıştığımdan biliyorum

BrightStar

Tarafından Türkiye garantili + Vodafoneden alacağın cihazı nerede olursan ol ücretsiz bayiiden garanti servisine göndere bilirsin :)

Not: Faturalı bir hat kullanıyorsan ve tarifen yüksekse avantajlıdır telefonlar ancak diğer açıdan bence çok pahalı...

:)faturalı hat zaten pesın almıyacam sagol yardımın ıcın :) bırde trcell hattım benımkı ksıtlama varmı sım de

Ne hat olduğu önemli değil son bilgilerime dayanarak söylüyorum... 6 ay kadar düzenli faturalı kullanıcısı isen tarifen telefonu almaya da uygunsa 24 ay taahhütle alabilirsin :)

beni de yazın arkadaşlar.beyaz note2

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2.el 3 aylık temiz beyaz note 2 var.

Benide ekleyebilirsin note 1 den note 2 ye gectim bugun . Arada bariz farklar var note 2 deki 2 gb ram telefonu ucuruyor note 1 e gore spen de note 1 e gore cok farkli

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sayın modum yeni üye kayıtları var...

Arkadasim bi zahmet benide eklerseniz sevinirim :D Beyaz note II

son 15 saat note 2 saatan varmı saat 14:00 a kadar vaktım var vaktım var en son 1200 tl verebılırım ciziksiz temız cıhaz için

Konumu alıntı yapmışsın beni yazmamışsın aşkolsun :D
Yaz Yaz .. :)

Benide ekleyebilirsin note 1 den note 2 ye gectim bugun . Arada bariz farklar var note 2 deki 2 gb ram telefonu ucuruyor note 1 e gore spen de note 1 e gore cok farkli

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadasim bi zahmet benide eklerseniz sevinirim :D Beyaz note II

yaz bakalım bizide

Benide Yazıınnn :D Beyaz Not 2

Konumu alıntı yapmışsın beni yazmamışsın aşkolsun :D
Yaz Yaz .. :)

Sayın modum yeni üye kayıtları beklemede...

merhaba arkadaşlar bende yeni bir galaxy note 2 kullanıcısıyım yalnız bilgisayardan mp3lerimi telefona atmayı bir türlü beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

merhaba arkadaşlar bende yeni bir galaxy note 2 kullanıcısıyım yalnız bilgisayardan mp3lerimi telefona atmayı bir türlü beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Telefonu bağlamanız yeterlidir.Sonrasında sadece kopyala yapıştır yaparsınız.
Ya da kiesten müzik bölümünden aktarımı yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim bi sorunum var, note 2nin kulaklık girişine şu yeni çıkan toz girmesin diye taşlı maşlı cicili mini çubuklar vardı telefon aksesuarı adı altnda satılan dangalak bişey,bi hata yaptım aldım taktım, kızım çubuğun başındaki o ''cicili '' şeyle oynarken kırlıdı ve çubuk kulaklık girşinin içinde kaldı denedim ama çıkartamadım acaba içini açsam telefonumdaki veriler silinirmi ?? telefonun içinin açınca muhtmelen geri kapatabilirim ama neler silinir neler silnmez tam bilmiyorum daha önce telefonunu açan varmı ?