- Reaksiyon puanı
- 442
2.3 yayınlandı bu arada. KIES'ten indirebilirsiniz.
2.3 güncellemesi yaparken kiesde sorun yaşayan oldu mu hiç?
Aynı sorun bende de var. Tam güncelleme yapacağı sırada bağlantı kesiliyor.
bende bu modelden almayı düşünuyordum.bu yazdıklarından sonra vazgecebılırımBu telefonu kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Bende bir arkadaştan görerek aldım. Şimdi yani kırmamak için kendimi çokzor tutuyorum.
Kies update'i sonrası 2.3.3 yüklendi telefona. Bu sürümden sonra alet kullanılmaz hale geldi. Wi-fi ve 3g devamlı patlıyor, bir çok program çalışmıyor, Home tuşuna basınca screenshot alıyor, swype çalışmıyor, son zamanlardada kendi kendine kapanmaya başladı. telefon kapanıyor, pilini çıkartıp takmadanda açılmıyor. Sorunların birebir aynılarını arkadaşımda yaşıyor. İbreti alem olsun diye yakında telefonu paramparça edip videosunuda internete koyucam.
Destek için samsunga mail attım adamlar son sürüm kieste çek yükle diyor. Yani yaşadığımız yerin Türkiye olduğu gerçeği her zaman her şekilde yüzümüze vuruluyor... Bu kadar uyduruk bir cevap zor bulunur.
Hiç vazgeçme arkadaşım eylül ayından beri bu cihazı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorunu yok 2.3.5 yüklü her özelliği full çalışıyor şarjım 2 gün gidiyor flash dosyasıda açıyor artık işlemci zaten diğer orta sınıf cihazlar için mükemmel olduğu için hiç kasma falan olmuyor bende çok memnunum dokunmatiği gayet güzel asla pişman olmazsın. bu telefonu almayın diyen insan sayısı bir elin parmağını geçmez ama al diyen insan sayısı bitmez.bende bu modelden almayı düşünuyordum.bu yazdıklarından sonra vazgecebılırım
teelfoncuıya gıttım o modelı sordum.elınde olmadığı ıçın mını galaxy mı ne onu önerdı.güya şımdıye kadar 20 tane falan satmış.kımse gıo yu sormuyormuş.Hiç vazgeçme arkadaşım eylül ayından beri bu cihazı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorunu yok 2.3.5 yüklü her özelliği full çalışıyor şarjım 2 gün gidiyor flash dosyasıda açıyor artık işlemci zaten diğer orta sınıf cihazlar için mükemmel olduğu için hiç kasma falan olmuyor bende çok memnunum dokunmatiği gayet güzel asla pişman olmazsın. bu telefonu almayın diyen insan sayısı bir elin parmağını geçmez ama al diyen insan sayısı bitmez.
sallamış arkadaşım teknosa peynir ekmek gibi sattı hatta 50 tl teknosa indirimiyle ben öyle satın aldım sana önerdiği model başlangıç seviyesi telefonu gio ondan kat ve kat üstün .teelfoncuıya gıttım o modelı sordum.elınde olmadığı ıçın mını galaxy mı ne onu önerdı.güya şımdıye kadar 20 tane falan satmış.kımse gıo yu sormuyormuş.
Hiç vazgeçme arkadaşım eylül ayından beri bu cihazı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorunu yok 2.3.5 yüklü her özelliği full çalışıyor şarjım 2 gün gidiyor flash dosyasıda açıyor artık işlemci zaten diğer orta sınıf cihazlar için mükemmel olduğu için hiç kasma falan olmuyor bende çok memnunum dokunmatiği gayet güzel asla pişman olmazsın. bu telefonu almayın diyen insan sayısı bir elin parmağını geçmez ama al diyen insan sayısı bitmez.
Yanlışsın arkadaşım şöyleki;gionun ekranı 3.2 inç ace 3.5 inç-gio kamera flsh yok ace war-gio 3.2 MP ,ace 5 MP-gio ekranda bişey yok acede gorilla glass ekranwar gorilla glassı açıklayım gorilla glass çizilmez ekran yani ekrana çivi sokmaya çalışmassan çizilmez o derece bilmem anlatabildimmi şimdi sus ve düşün bidahada bilip bilmeden yorum yapma...Konu biraz eski ama yine de almakla almamak arasında tereddüt eden arkadaşlara yardımcı olayım. Bu cihaz Ace-Mini-Fit arasında en iyi olanı ve işlemci hızı Ace ile aynı hızda. 800Mhz işlemcisi var. Ace in tek artısı 5 MP kameraya sahip olması. Ayrıca Ace kullanıcıları pek de memnun değil araştırdığım kadarı ile. Sürüm olarak tavsiye arıyorsanız eğer 2.3.5 sürümü kullanıyorum ve memnunum. 2.3.6 Gio için maalesef henüz yayınlanmadı. Son olarak Gio kullanıcı olan tüm arkadaşları Gio Kullanıcıları grubuna bekliyorum. Link:http://forum.shiftdelete.net/group.php?groupid=223 Burada bilgi paylaşımı,soru-cevaplarla faydalı olunacağına inanıyorum. Umarım az da olsa faydam dokunmuştur .)
Bence hiç uğraşma arkadaşm garantiye gönder yada servise aksi halde garanti dışı kalır ve geri dönülmez bir hal alabilir...telefonumun ekranına su kaçtı sanırım. şarja taktığımda android pil güvenliği diyerek şarj etmeyi bırakıyor. ekranın küçük bir kısmındaydı fakat şu an tüm ekranı kaplamış durumda. ön kapağını çıkarmayı bilmiyorum ya da çıkıyor mu onu da bilmiyorum. sorun benzerini yaşayanlar var ise yardımcı olabilirler mi ya da ön kapak nasıl çıkarılır bilgi verebilecek olan var ise destek bekliyorum.
samsung galaxy gio alcamda youtubeden vb sitelerden video izleniliyormu