Samsung Galaxy A7 2018 vs Gm 9 Pro. Hangisi alınmalı?

Hangisini Alırdınız?

• Samsung Galaxy A7 2018

Kullanılan: 3 37.5%
  • General Mobile GM 9 PRO

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Max 2000tl bütçe ile telefon arayışı içindeyiz annem için. Telefonu babam alacağı için marka ve garanti takıntısı var o yüzden xiaomi, oppo,meizu gibi fp markalarının olması imkansız. İnternetten alışveriş de yapmıyor telefon vatandan alınacak veya teknosadan alınacak. Bu şartlar altında da Galaxy A7 2018 ile GM 9 Pro arasında kaldım. Annem sosyal medyayı falan kullanır oyun oynamaz ve biraz fotoğraf çeker. Bu iki telefondan sizce hangisi daha uzun bir kullanım ömrü sunabilir ve siz olsanız hangisini alırdınız? Bir de GM 9 Pro için kılıf sıkıntısı yaşamayız değil mi?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Bu ikisi arasında tabiki de gm 9 pro. Bataryası çok daha iyi, 4K video çekebiliyor ve snapdragon 660 her türlü exynos’u sollar. Ama bütçeme göre bende Mate 20 lite’a da bi bak derim.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu ikisi arasında tabiki de gm 9 pro. Bataryası çok daha iyi, 4K video çekebiliyor ve snapdragon 660 her türlü exynos’u sollar. Ama bütçeme göre bende Mate 20 lite’a da bi bak derim.
Mate 20 lite 2300 civarlarında teknoloji mağazalarında. Bütçe max 2000tl olacak şekilde ne yazık ki. Gm 9 Pro’nun ömrü Samsungdan daha uzun olur mu yoksa a7 daha mı uzun süre gider?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Mate 20 lite 2300 civarlarında teknoloji mağazalarında. Bütçe max 2000tl olacak şekilde ne yazık ki. Gm 9 Pro’nun ömrü Samsungdan daha uzun olur mu yoksa a7 daha mı uzun süre gider?
GM 9 pro daha çok güncelleme alır aslında a7 nin andorid 10 göreceği bile meçhul hiç her sene yenilendiği için uzun bir kullanım istiyorsan GM 9’u al git uzunca bi zaman götürür seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlara ek olarak birde honor 10 lite var ona da bi bakabilirsin

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar samsung galaxy a7 2018 alındı.
GM 9 pro daha çok güncelleme alır aslında a7 nin andorid 10 göreceği bile meçhul hiç her sene yenilendiği için uzun bir kullanım istiyorsan GM 9’u al git uzunca bi zaman götürür seni.

Bunlara ek olarak birde honor 10 lite var ona da bi bakabilirsin
Teşekkür ederim hocam yorumların için

Keşke yorum yapmadan önce konuyu önce okusaydın bir kere.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
konuyu okudum ikiside beş para etmez diye alınabilecek telefon modeli önerdim

ikiside çöp onun için alabileceği modeli önerdim