Samsung Galaxy A7 2016 / 2017

Cx105rcassx105an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm cihaz almayı düşünüyürum türk telekom dan tarifeye ek olarak a7 2017 alıcaktım fakat aylık 140 lira ve 2 sene olduğunu oğrendim fiyat 3300 civarına denk gelıyor oda benı çok aşıyor a7 2016 ise 99 tl 24 ay 2400 tl civarına gelıyor iyi gibi a7 2016 önerirmisiniz önemli olan kasma olmaması çok takıntılıyım bu konuda kamera ve stabillik önemli benim için

a7 2017 yi daha ucuza alabilirsem tarifeye ek onu alırım

İyi forumlar .

Cx105rcassx105an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam at bakayım testi bakalım.
A8 2016 şuan samsungun en güçlü 2.işlemcisi olan exynos 7420 yi kullanıyor.
A7 17ye nazaran gpu bakımından vb daha güçlü
bi bak bakalım a7 a8 e göre tasarım olarak çok iyi duruyor bana göre on arka cam kenarlar metal olnca onu daha çok alasım gelıyor ama a8 de performanslı dıyorsun arada kaldım :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
bi bak bakalım a7 a8 e göre tasarım olarak çok iyi duruyor bana göre on arka cam kenarlar metal olnca onu daha çok alasım gelıyor ama a8 de performanslı dıyorsun arada kaldım :D
Grafik performansı olarak A8 2016 çok önde ben s7 kullanıcısı olarak tercihjimi a8 2016dan yana kullanırdım note 5 işlemcisi boru değil

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Bankadan kredi cekip pesin fiyati ile hepsiburada.com gibi sitelerden daha ucuza getirirsiniz. J7 Prime inceleyin derim.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
J7 prime bu cihazların dengi değil.
J7 prime ile A7 2016 arasinda pek bir fark yok. Hatta j7 prime daha guncel bir cihaz. A7 2017 de nakit fiyati 2000 civarinda olup J7 prime'in uzerine neredeyse 1000 liralik fark koyarken bu farkin yarisini hak edecek yenilik getirmeyen bir cihaz. Zenfone 3 hepsinden ustun bir cihaz ve fiyati daha uygun. Adami kaziklayacaklar orta alt segment bir telefonu 2500 liraya satarak. Su anda a5 ve a7 den ustun ve ucuz bir suru telefon var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
J7 prime ile A7 2016 arasinda pek bir fark yok. Hatta j7 prime daha guncel bir cihaz. A7 2017 de nakit fiyati 2000 civarinda olup J7 prime'in uzerine neredeyse 1000 liralik fark koyarken bu farkin yarisini hak edecek yenilik getirmeyen bir cihaz. Zenfone 3 hepsinden ustun bir cihaz ve fiyati daha uygun. Adami kaziklayacaklar orta alt segment bir telefonu 2500 liraya satarak. Su anda a5 ve a7 den ustun ve ucuz bir suru telefon var.
Sen neyin kafası ?
Ben zaten a7 2017 veya a7 2016 almamasını söyledim.
Daha samsungun bu a serisiyle neyi kazıkladığını anlatmaya çalışıyorsun ?

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Sen neyin kafası ?
Ben zaten a7 2017 veya a7 2016 almamasını söyledim.
Daha samsungun bu a serisiyle neyi kazıkladığını anlatmaya çalışıyorsun ?
Cevabım sana değildi. Senin önerdiğin telefonu da yorumlamadım. Konuyu açan şahısa tavsiyede bulundum. Doğrudan bana karşı yazdığın yorumlar dışında herhangi bir yorumuna yanıt vereceğimi zannetmiyorum. Herhangi bir şekilde aklı selim fikir alışverişinde bulunulabilecek bir insan değilsin çünkü. Lütfen sen de aynısını benim için yap. Muhattap olmak istemiyorum, rica ediyorum herhangi bir şekilde benim herhangi bir mesajıma cevap verme.

Cx105rcassx105an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bankadan kredi cekip pesin fiyati ile hepsiburada.com gibi sitelerden daha ucuza getirirsiniz. J7 Prime inceleyin derim.
Kredi çekmeyi pek düşünmüyorum evde zaten kredili bir cıhaz var ben direk uğraşmadan tarifeme ek olarak almayı düşünüyorum a7 2016 ile j7 prime arasında fark yok kamera dışında heralde birde işlemci farkı var ve a7 nin kasası daha şık olduğu için onu alayım demiştim j7 prime 1560 tl ye denk gelıyor tarifeme ek a7 2400 Tl arada uçurum var ikisi arasında performans olarak hangisi daha iyi , kalite , güncelleme olarak ?

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Kredi çekmeyi pek düşünmüyorum evde zaten kredili bir cıhaz var ben direk uğraşmadan tarifeme ek olarak almayı düşünüyorum a7 2016 ile j7 prime arasında fark yok kamera dışında heralde birde işlemci farkı var ve a7 nin kasası daha şık olduğu için onu alayım demiştim j7 prime 1560 tl ye denk gelıyor tarifeme ek a7 2400 Tl arada uçurum var ikisi arasında performans olarak hangisi daha iyi , kalite , güncelleme olarak ?
Dediklerin konusunda A7 bir tık onde olmasina ramen J7 ile arasindaki fiyat ucurumunu hak edecek bir fark yok malesef. Performans acisindan aralarindaki fark yok denecek kadar az. Kesinlikle a7 ederinin cok cok uzerinde. J7 de uzerinde ama A7 nin J7 prime'in ustune koydugu seyler birak 900 1000 lirayi 150 200 lira anca edecek degerde seyler.

Cx105rcassx105an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerin konusunda A7 bir tık onde olmasina ramen J7 ile arasindaki fiyat ucurumunu hak edecek bir fark yok malesef. Performans acisindan aralarindaki fark yok denecek kadar az. Kesinlikle a7 ederinin cok cok uzerinde. J7 de uzerinde ama A7 nin J7 prime'in ustune koydugu seyler birak 900 1000 lirayi 150 200 lira anca edecek degerde seyler.
aynen sımdı tekrar baktım da türk telekom dan j7 daha ucuza gelıyor ama kasayı vs kenara bırakıyorum fiyat farkından ama TFT ekran olayı canımı sıktı amoled e göre renkler solukmuş duyduğuma göre inceleme fırsatım olmadı veya türk telekomdan önerebileceğin cihaz varmı tarifeme ek olarak 100 TL yi geçmeyecek şekilde

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
aynen sımdı tekrar baktım da türk telekom dan j7 daha ucuza gelıyor ama kasayı vs kenara bırakıyorum fiyat farkından ama TFT ekran olayı canımı sıktı amoled e göre renkler solukmuş duyduğuma göre inceleme fırsatım olmadı veya türk telekomdan önerebileceğin cihaz varmı tarifeme ek olarak 100 TL yi geçmeyecek şekilde
Hangi tarifeye gore hesaplayacagimi bilemedigim icin butcenize uygun mu bilmiyorum ama Huawei P9 Lite var. Eger onun fiyati uygun oluyorsa J7 den daha iyi hatta A7 ye tercih edecegim bir cihaz olurdu. Internette goremedim fakat GM5 Plus var ise, veya Lenovo Moto G4 Plus, ikisi de gonul rahatligi ile onerebilecegim telefonlar.

Cx105rcassx105an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi tarifeye gore hesaplayacagimi bilemedigim icin butcenize uygun mu bilmiyorum ama Huawei P9 Lite var. Eger onun fiyati uygun oluyorsa J7 den daha iyi hatta A7 ye tercih edecegim bir cihaz olurdu. Internette goremedim fakat GM5 Plus var ise, veya Lenovo Moto G4 Plus, ikisi de gonul rahatligi ile onerebilecegim telefonlar.
huawei p9 lite 2017 1752 tl ye denk gelıyor özellikleride güzel ama 5.2 inc :D 5.5 olsa iyiydi malesef grup 1 üyesiyim yani en pahalı olan grupdayım gm5 plus varda 1600 tl denk gelıyor oyuzden tercih etmedım motorola da yok çok arada kaldım şuan malesef aldığım cıhaz uzun omurlu gitsin diyorum a7 cpu güçsüz 1-2 seneye kasar gibime gelıyor kaldır at olucak a8 işlemciside iyi gibi veya fazla para vermeyıp j7 alayım diyorum oda tft ekran :D gidip hepsini inceleyip alıp çıkıcam artık :)

bilgiler için teşekkürler :)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
huawei p9 lite 2017 1752 tl ye denk gelıyor özellikleride güzel ama 5.2 inc :D 5.5 olsa iyiydi malesef grup 1 üyesiyim yani en pahalı olan grupdayım gm5 plus varda 1600 tl denk gelıyor oyuzden tercih etmedım motorola da yok çok arada kaldım şuan malesef aldığım cıhaz uzun omurlu gitsin diyorum a7 cpu güçsüz 1-2 seneye kasar gibime gelıyor kaldır at olucak a8 işlemciside iyi gibi veya fazla para vermeyıp j7 alayım diyorum oda tft ekran :D gidip hepsini inceleyip alıp çıkıcam artık :)

bilgiler için teşekkürler :)
J7 ekran olarak biraz zayıf tft dışında ekran çözünürlüğü de düşük. 5,2" i çok küçümsemeyin derim, bir elinizde bakın inceleyin P9 Lite'ı. Oldukça iyi bir telefon bence segmentinde.

SAMET555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sa arkadaslar konusmalarinizi okudumda a7 2016 serisi almayi dusunuyorum ben iyice arastirdim 2.el teniz alicam 1200 1300 arasi var ne dusunuyorsunuz yorumlarinizi bekliyorum

SAMET555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu arada j serilerine hic bakmayin alinmaz cunku ben xiaomi mi 5s plus dusunuyordum oda 1700 civari ama suan idarelik aliyorum zaten eylulde degistiricem