- Konuyu başlatan
Arrow.90
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Daha gelmedi.Android 10 u alan Arkadaşlar varmı ?
Daha gelmedi.Android 10 u alan Arkadaşlar varmı ?
A70 e Android 10 Güncellemesi gelmiş A50 ye de yakında gelir.Gelecek gelecek sjsjs
Aynen bu ayın 28i gibi gelirA70 e Android 10 Güncellemesi gelmiş A50 ye de yakında gelir.
Sen Türkiye romunu mu kullanıyordun?Bana geldi arkadaşlar Android 10 indirdim ama henüz yüklemedim.
Yok ithalatçı garantili benimki çift hat malezya sanırım. Biraz daha erken geliyor gibi güncellemeler...Sen Türkiye romunu mu kullanıyordun?
ozaman bugun veya yarin banada gelirYok ithalatçı garantili benimki çift hat malezya sanırım. Biraz daha erken geliyor gibi güncellemeler...
Ben tavsiye ederim, işini görürBu ekran koruyucuyu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama | Spigen
Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama ücretsiz kargo, 2 yıl garanti, kredi kartına taksit seçenekleri ve Spigen Türkiye güvencesi ile sizleri bekliyor...www.spigen.com.tr
A50'de arkadaşım çok uygun fiyata almış, bana sordu. Hiçbir şekilde güncellenmiyor, sebebi nedir?Android 10 geldi beyler ?
Her kontrol ettğinde en yeni güncellemeler zaten yüklendi yazıyormuş öyle diyor.hocam cihaz buyuk ihtimalle rootlu size onerim rootu kaldirmak için telefona uygun yazilimi sammobile den indirip cihaza kurmaniz sorununuz düzelecektir
YouTube de birçok video mevcut
Depolama temizleme özelliği gelmedi ama.Harika olmuş bence animasyonları özellikle çok beğendim çok daha hızlandı geçişler ve en çok hoşuma giden bu güncellemede erişilebilirlik yardım menüsünden ekranı kapatıyorum güç tuşunun ömrünü uzatmak için eskiden bu kadar hızlı kapanmazdı şimdi bastığın anda sönüyor süper
Canlı'da kalsın.Depolama temizleme özelliği gelmedi ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ekran modunu kullanmalıyım?
Android 10 gelecek mi/Ne zaman gelecek?
[/QUOT
Hocam benim telefonum a50 root ile alakam yok rootsuz telefon ama android 10 guncellemesi gelmesine ragmen yaziyorki surum guncel android 9hocam cihaz buyuk ihtimalle rootlu size onerim rootu kaldirmak için telefona uygun yazilimi sammobile den indirip cihaza kurmaniz sorununuz düzelecektir
YouTube de birçok video mevcut
valla hocam telefondan beklediğim performans ı alamadım açıkçası pubg isinmaması gerekn telefon alevler için de kaliyor bende telefonu satlığa koyacağım mate 20 lite veya iphone 6s almayı düşünüyorum iphone 6s hiç ısınmazken a50 alev alacak seviyeye geliyorHo
Hocam benim telefonum a50 root ile alakam yok rootsuz telefon ama android 10 guncellemesi gelmesine ragmen yaziyorki surum guncel android 9
Malezya romunda Türçe dil varmı?Bizim kulüp açılmış sonunda . Kulüptekiler hangi romdasınız ? Ben malezyadayım en hızlı güncelleme hep Malezyadaydı ama Şubat henüz gelmedi Malezya romuna .
HayırSn üyeler flsh ı açınca sizdede arka kapağın kenarlarından ışık sızması oluyor mu
Bende oluyor knk ?Sn üyeler flsh ı açınca sizdede arka kapağın kenarlarından ışık sızması oluyor mu