yusufozkan58
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,393
Samsung members ta açıkladilarBurada tarih yok ama.
Galaxy A50 | SM-A505F | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
Samsung members ta açıkladilarBurada tarih yok ama.
Galaxy A50 | SM-A505F | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
Ben bulamadım!Samsung members ta açıkladilar
Bildirimlerden OneUI 2.0 ve android 10 baslikli bildirine bakBen bulamadım!
Yok!Bildirimlerden OneUI 2.0 ve android 10 baslikli bildirine bak
Bende var
Türkiye romu mu?Bende var
MalezyaTürkiye romu mu?
O yüzden, Türkiye de görünmüyor, gelmeyecek mi acaba?Malezya
Türkiye ye geç geleceği garanti ama ben bu süreyi 1-2 gün olarak düşünüyorum .O yüzden, Türkiye de görünmüyor, gelmeyecek mi acaba?
n11.com'dan Samsung Galaxy Buds+ (Siyah) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!Türkiye ye geç geleceği garanti ama ben bu süreyi 1-2 gün olarak düşünüyorum .
Alınırn11.com'dan Samsung Galaxy Buds+ (Siyah) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Samsung Galaxy Buds+ buradan alınır mı? Mağaza Samsung Türkiye yazıyor. Sizce ne yapmalıyım?Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11
Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Garanti sıkıntısı olmaz değil mi?Alınır
Olmaz . Zaten mavi tikli . Resmi satıcıGaranti sıkıntısı olmaz değil mi?
n11 den iptal ettim Turkcell den almayı düşünüyorum.Olmaz . Zaten mavi tikli . Resmi satıcı
Bu ay zor . Nisan kesin aman11 den iptal ettim Turkcell den almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android 10 ve One UI 2.0 bu ay gelse keşke!
Samsung Galaxy Buds+ n11 den iptal ettim Turkcell den almayı düşünüyorumBu ay zor . Nisan kesin ama
Senin kararın knk . Ben olsam n11 de alır geçerdim .Samsung Galaxy Buds+ n11 den iptal ettim Turkcell den almayı düşünüyorum
Annem gördü çok kızdı! Kartım olmadan alamam.Senin kararın knk . Ben olsam n11 de alır geçerdim .
. Yapacak bir şey yok o zaman .Annem gördü çok kızdı!
Annem gördü çok kızdı! Kartım olmadan alamam.
Turkcell de fatura ya 36 ay taksit yaptıracam. Sonradan toplu ödeme imkanı var mı?. Yapacak bir şey yok o zaman .
Faturaya ek almadığımdan hiç bugüne kadar bilmiyorum .Turkcell de fatura ya 36 ay taksit yaptıracam. Sonradan toplu ödeme imkanı var mı?
A30 gibi sürekli ertelenmez değil mi?Bu ay zor . Nisan kesin ama
ZannetmiyorumA30 gibi sürekli ertelenmez değil mi?
Bakacağız!Zannetmiyorum
telefon ben de var ve yaklaşık 3 4 aydır kullanıyorum ancak aşırı derece de ısınma oluyo nerdeyse alev alıcak gibi bu normal mi yoksa telefonu garantiye göndermeli miyim
Samsung Galaxy A50 teknik özellikleri
Ekran: 6.4 inç Full HD+ Super AMOLED ekran, 1080x2340 piksel çözünürlük, 403 PPI
Boyut ve ağırlık: 7.7 mm kalınlık, 166gr ağırlık.
Kasa Yapısı ve ek özellikler: Gorilla Glass 3 cam, plastik kasa, mono hoparlör, ekrandan parmak izi, yüz tanıma
İşlemci: Samsung Exynos 7 Series 9610 (Quad-core 2.3 GHz ARM Cortex-A73 + Quad-core 1.7 GHz ARM Cortex-A53)
Grafik Birimi: Mali-G72 MP3
Bellek: 6 GB RAM LPDDR4x
Depolama: 64 GB
Arka Kamera: 25 MP (f/1.7) 27 mm geniş açı 1/2.8″, 0.9µm Pixel PDAF, 5 MP (f/2.2) telefoto, 8 MP (f/2.2) ultra geniş açı
Ön Kamera: 25 MP (f/2.0)
Pil: 4.000 mAh, 15W hızlı kablolu şarj
İşletim Sistemi: Android 9 Pie + One UI 1.1
Bağlantı: USB Type-C (v2.0) – Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth 5.0, LE, GPS, GLONASS, BDS, GALILEO,
Sensörler: Parmak izi sensörü (ekran altında), ivmeölçer, gyro, yakınlık, pusula
Garanti .telefon ben de var ve yaklaşık 3 4 aydır kullanıyorum ancak aşırı derece de ısınma oluyo nerdeyse alev alıcak gibi bu normal mi yoksa telefonu garantiye göndermeli miyim
Bende o kadar ısınmıyor.telefon ben de var ve yaklaşık 3 4 aydır kullanıyorum ancak aşırı derece de ısınma oluyo nerdeyse alev alıcak gibi bu normal mi yoksa telefonu garantiye göndermeli miyim
Nisan'a bir şey kalmadı şurada ama daha Android 10 ve One UI 2.0 tarihi yazmıyor Guncelmiyiz.com da! Daha ne kadar bekleyeceğiz?Zannetmiyorum
Bilemiyorum ama ben Nisana kesin gözüyle bakıyorum . Gelecek insNisan'a bir şey kalmadı şurada ama daha Android 10 ve One UI 2.0 tarihi yazmıyor Guncelmiyiz.com da! Daha ne kadar bekleyeceğiz?
Android 10 M40 a bile dağıtılmaya başlanmış ama A50 için bir haber yok!Bilemiyorum ama ben Nisana kesin gözüyle bakıyorum . Gelecek ins