Samsung Galaxy A5 (2016) Alınır mı?

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Sizce alınırmı
Ben çok ağır oyun lar oynamam oynasamda 1-2 oyun clash of clans clah royale gibi oyunlar
Sosyal medya aktif olarak kullanırım (facebook,instagram,twitter)
Ve işte kamerası çok iyi olmasına gerek yok iyi çeksin ama fotoğraf video çok çekmem
Batarya bir günü çıkartsın çok da sorun değil aslında
Sağlam olsun telefon
Geri kalanı whatsapp telefon görüşmesi felan filan
Sizce alınır mı?
Not :başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz ama büyük ekran olmasın

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
neden alınmasın. öneri konusunda ben pek diger telefonların fiyatını bilmiyorum daha bilgili üyeler var ama şunu diyebilirim acer tabletimde 512 mb ram var :D coc, clash royale , bilimum şeker oyunları :D face (litle), twit
hepsini kullanıyorum bazen kasıyor onada uygulamaları durduruyorum.

2 gb ram size benim görüşüme göre yeter çok agır oyun oynamıyormuşsunuz, işlemciside güzel bir işlemci

altarnatif olarak size büyük ihtimal g4 önerirler hb de uygundu fiyatı oda güzel bir cihaz hangisi içinize sinerse onu alın bence işlemci ram bir yere kadar tipi şekli hoşunuza gitmezse onların pek anlamı kalmıyor

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Note serisinden başka adam akıllı serisi yok Samsungun sana önerim o fiyata G4 alman.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
GM 5 Plus'ı bekle derim bahsettiğin oyunları çok rahat kaldırır ortalama bir kamerası var şarjı seni götürür güzel güzel alırsın güncellemeni de.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
gm'den sakız alınmaz samsung ise koy sepete ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
zaten bütçe yok alamam hatta alcatel pixi3 4'''i bile alamam o tam çöp...

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
neden alınmasın. öneri konusunda ben pek diger telefonların fiyatını bilmiyorum daha bilgili üyeler var ama şunu diyebilirim acer tabletimde 512 mb ram var :D coc, clash royale , bilimum şeker oyunları :D face (litle), twit
hepsini kullanıyorum bazen kasıyor onada uygulamaları durduruyorum.

2 gb ram size benim görüşüme göre yeter çok agır oyun oynamıyormuşsunuz, işlemciside güzel bir işlemci

altarnatif olarak size büyük ihtimal g4 önerirler hb de uygundu fiyatı oda güzel bir cihaz hangisi içinize sinerse onu alın bence işlemci ram bir yere kadar tipi şekli hoşunuza gitmezse onların pek anlamı kalmıyor
Resmen tasarımı yüzünden alırım hele gold rengine hastayım