Samsung c5

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Samsung C5 modelini doğru hatırlıyorsam Çin pazarı için üremişti. Bu durumda düz kullanıcı için güncelleme de sorun oluşturabilir.
Teknik özellik olarak Samsung A5 modelinin bazı yönleri geliştirilmiş bazı yönleri de düşürülmüş hali.
A5'te olan batarya gücünü, Gorilla Glass 4 arka kapak, düşük Sar değeri, kameranın ois özelliğini C5'te kaldırmış veya düşürmüş.
Ama onların yerine C5'te ön-arka kamerada megapiksel, hafıza(32GB), Ram(4GB), işlemci ve grafik işlemcisi A5'e göre iyileştirilmiş.
Çeşitlilik açısından bunlarada bakabilirsin: Samsung Galaxy A5 (2016) - Türk Telekom Honor 7 - Samsung Galaxy C5 - Lenovo Moto G4 Plus (16 GB) Karşılaştırması - Epey
Karar senin...

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Zenfone 3 beklenir, ilk parti sorunlu olacağını düşünmüyorum telefon Taiwan da satışa sunuldu birçok hatası revize edilip diğer pazarlara sunulacak.

Herkes Samsung değil ilk partisi patlasın :cool::cool::cool:

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamamdır samsung alınmaz zenfone 3 ü beklemeye devam. Barkoda ilk çıkınca alınırmı cidden sonra pişman olmayalım

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Tamamdır samsung alınmaz zenfone 3 ü beklemeye devam. Barkoda ilk çıkınca alınırmı cidden sonra pişman olmayalım

Kardeşim alınır, Samsung tüm dünyaya aynı anda satışa sunduğu için tüm dünyaya hatalı cihazlar gitti, Asus yaklaşık 2 aydır amerika ve tayvanda Zenfone 3 modellerini satmakta bir hata olsa bile bu Türkiyeye gelmeden önce düzeltilecektir kafan rahat olsun. Benim telefonun ekranı kırıldı görüntü gelmiyor acilen telefon almam gerektiği halde bekliyorum :D bence beklemeye değer Zenfone 3 modelleri Asus un Türkiye sitesine koyulmuş en geç 2 hafta içinde çıkacaktır

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eyvallah ilgin için kardeşim teşekkür ederim sırf sen dedin diye bekliyorum nerdeyse yoksa kafam bozulmuştu c5 alabilirdim. Hayırlı akşamlar

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Kardeşim alınır, Samsung tüm dünyaya aynı anda satışa sunduğu için tüm dünyaya hatalı cihazlar gitti, Asus yaklaşık 2 aydır amerika ve tayvanda Zenfone 3 modellerini satmakta bir hata olsa bile bu Türkiyeye gelmeden önce düzeltilecektir kafan rahat olsun. Benim telefonun ekranı kırıldı görüntü gelmiyor acilen telefon almam gerektiği halde bekliyorum :D bence beklemeye değer Zenfone 3 modelleri Asus un Türkiye sitesine koyulmuş en geç 2 hafta içinde çıkacaktır
hocam link atabilirmisin sana zahmet ben göremiyorumda sitede zenfone 3 ü . ( bende zenfone 3 beklediğim için sürekli çakışıyoruz yorumllarda yanlış anlaşılma olmasın :D )