mehmet123132
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba, Telefonum bozulmustu 5 ay giremedim baska telefon kullandim, gecende tamir ettirdim ve telefonu sifirlanmis halde elime aldim, fakat A7 lerde sifirlasanda sifresini girmen gerekli veya telefona önceden girdigin gmail adresini girmen gerekli. Ben hepsini unuttum ve napicam? Telefonu kendimde sifirladim ama sifirlama yerindeki kirmizi yaziya baktim ve yazida su yaziyor: If your phone is reset, you may need to enter the Google account iformation (email adress and password) associated with this phone to be able to use it again. Yaziyor Wipe data/factory reset bölümünde ve resetleyince illa telefon sifresini veya telefona önce giris yapilan email adresini yazmamiz gerek. Telefon hosgeldiniz ekraninda kac gündür kaldi ve 400tl ye tamir ettirdim telefonu ve illa telefonu acmak icin telefon sifresi veya telefona önceden girilmis gmail adresi istiyor. Samsung A7 Telefon. Yardimlarinizi bekliyorum. Sifreyi ve gmaili sifirlamam gerek. Komple sifirlamam gerek.
bu adamin yaptigi aynisini yapiyorum ama adam telefon sifresini biliyor ben bilmiyorum. Bu sebeble giremiyorum.
bu adamin yaptigi aynisini yapiyorum ama adam telefon sifresini biliyor ben bilmiyorum. Bu sebeble giremiyorum.