Samsung A7 nin sifresini unuttum ve telefon acilmiyor

mehmet123132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Telefonum bozulmustu 5 ay giremedim baska telefon kullandim, gecende tamir ettirdim ve telefonu sifirlanmis halde elime aldim, fakat A7 lerde sifirlasanda sifresini girmen gerekli veya telefona önceden girdigin gmail adresini girmen gerekli. Ben hepsini unuttum ve napicam? Telefonu kendimde sifirladim ama sifirlama yerindeki kirmizi yaziya baktim ve yazida su yaziyor: Telefon sifreinizi veya telefona önceden girilmis gmail hesabinizi girmeniz gerekli yaziyor onlar silinmiyor. Ne yapicam? Telefon hosgeldiniz ekraninda ve illa telefonu acmak icin telefon sifresi veya telefona önceden girilmis gmail adresi istiyor. Samsung A7 Telefon. Yardimlarinizi bekliyorum. Sifreyi ve gmaili sifirlamam gerek. Komple sifirlamam gerek.

mehmet123132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t
Tekrar hard reset atın.
Telefonun kendi reset yerinden resetliyorum ama hic bir sekilde sifre ve gmail sifirlanmiyor zaten reset butonunda sifre ve gmailler sifirlanmaz yaziyor. Yani ne yapmam gerekli bilgisayardan mi resetlemem gerekli ne yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar hard reset atın.
bu adamin yaptigi had resetin aynisini yapiyorum, adam telefon sifresini bildiginden girebiliyor ama ben giremiyorum unuttum sifreyi 5 ay gecti
Mesaj otomatik birleştirildi:

If your phone is reset, you may need to enter the Google account iformation (email adress and password) associated with this phone to be able to use it again. Yaziyor Wipe data/factory reset bölümünde ve resetleyince illa telefon sifresini veya telefona önce giris yapilan email adresini yazmamiz gerek.

Son düzenleme:

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Gmail adresini nasıl unutuyorsun telefon başkasınınmı..

mehmet123132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gmail adresini nasıl unutuyorsun telefon başkasınınmı..
hayir, babamin telefonuydu benim telefon bozulunca bana verdi, tabi telefonu havuzda düsürüp kirmisti 5 ay kullanmadi tamir ettirdi bana vermek icin ve sifresini unutmus ve gmailinide kendisi yapmamis birine yaptirmis rastgele gmail yapmislar