Samsung A3 mü Grand Prime mi?

Taçsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben şimdi bir telefon alcamda 2 tane telefon arasında kalıyorum sizce hangisini almalıyım siz daha iyi birlirsiniz.

1.)Samsung A3
2.)Samsung Grand Prime

Hangisi sizce ?:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İkisinide önermiyorum
Telefona 1000 tl verebileceğini düşünürsek
1.Huawei G7 (Herşey iyi servis kötü yani garantisiz bi telefon alacağını düşün )
2.LG G3 Beat (Açıkçası benim favori telefonum sahip olmak isterim yani )
3.Nokia Lumia 735 ( Buda iyi telefon seni üzmez )
4.Asus Zenfone 6 (Açıkçası ben bunu önermiyorum niye dersen intel işlemci her yugulama optimize olmayabiliyor)
5.LG G2 16 GB (İyi telefondur eski olsada kurtarır)
6.Samsung E5 (Güncel telefondur ama samsung yine samsungtur kasar alma ! )
7.Lenovo Vibe X2 (Huawei gibi telefonunun arkasında durmayan bir firma servis olarak ama güncelleme geliyor şarj günü çok kurtarmıyor )
8.Victor U2 (Bu daha da düşük bütçe telefonu ama iyidir yani her şeyiyle o dedikleri ekranın takılma durumu benim s4'te de oluyordu çok takılma )
9.Casper VİA V6 ( Üzmez ama hani casper casperdır samsungta olduğu gibi güncelleme geleceğini pek sanmıyorum ama androidin en son sürümü ile çıkması avantaj)
10.General Mobile 4G (Bakabilirsin ama ben ÖNERMİYORUM)
11.Sony E4G,Z Ultra (ikiside fiyatına göre iyi bütçene göre değerlendir )
SAKIN SAKIN SAKIN SAKIN SAKIN AMA SAKIN SAMSUNG ALMA BENİ DİNLE HANGİSİ DİYE SORARSAN BANA GÖRE WP İSTERSEN 735, ANDROİD İSTERSEN LG G3 BEAT

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Grand Prime alınmaz Samsung güncelleme desteğini keser. A3 daha iyidir.

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence Vodafone Smart 6 alabilirsiniz dostum.Şuanda 1000 TL'nin altında alınabilecek en iyi telefonlardan bir tanesi.

Taçsız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkür ederim çok saolun önermediklerinizi almam.

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
A5 kullanıyorum 4 aydır çok memnunum. Kasma donma takılma vb. Daha birkere olmadı. A3 için de aynıdır durum diyerek a3 tavsiyemdir. Bakmayın siz güncelleme ve diğer konular için samsung'u kötüleyenlere. Telefonum stabil çalışıyorsa güncelleme gelmese nolur ki. Günceleme gelen marka ve modellerle ilgili yüzlerce şikayet mesajları forumlarda dolusuyla var.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben şimdi bir telefon alcamda 2 tane telefon arasında kalıyorum sizce hangisini almalıyım siz daha iyi birlirsiniz.

1.)Samsung A3
2.)Samsung Grand Prime

Hangisi sizce ?:helpsmilie:
2 side alınmaz 1000 tl civarında t 60 yada smart 6 al yoluna bak bunlardan yarar gelmez dedigim modeller arasında karar ver...

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
A3 metal kasası ve tasarımı için bile alınabilecek en iyi telefonlardan biri. Üstelik sorun güncelleme ise lolipop güncellemesi de yayınlandı. Çok şık ve estetik bir telefon bence.