Samsung A serisi alınır mı?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Z3 c çok fazla küçük aplle istemiyorum

Bence siz lg g4'e 5.5" diye buyuk demeyin alin. Samsung a5 ile hemenhemen ayni fiyat. Ozellik olarak ise her konuda cok cok ustun. Siz bilirsiniz. Bence verdiginiz paranin karsiligini.alin. yoksa keske dersiniz.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
2016 A serisini SAMSUNG çok övdü, fiyatı biraz fazla ama 2016 A7 güzel gibi

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Samsung a-j=yeni miniler.Zaten samsungun Güncelleme rezilliğini herkes biliyor.Önerim G4 çünkü ne söylesek beğenmiyorsun.Z3c iyidir ama sevmediysen ısınamadıysan Almanın mantığı yok.Bide Sony'nin 5.1" telefonu=lg'nin 5.5 telefonu bu da çerçeveler yüzünden

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Samsung a-j=yeni miniler.Zaten samsungun Güncelleme rezilliğini herkes biliyor.Önerim G4 çünkü ne söylesek beğenmiyorsun.Z3c iyidir ama sevmediysen ısınamadıysan Almanın mantığı yok.Bide Sony'nin 5.1" telefonu=lg'nin 5.5 telefonu bu da çerçeveler yüzünden
Bunu söylediğin iyi oldu zaten önemli olan çerçeveyle birlikte olan büyüklük benim için

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bunu söylediğin iyi oldu zaten önemli olan çerçeveyle birlikte olan büyüklük benim için

Ben de Görkem arkadaşıma katılıyorum.

O kadar para veriyorsunuz iyi donanımlı iyi kameralı iyi ekran kalitesine sahip bir cihaz (G4) varken her konuda fiyat segmentinin vasatı A serisini almak akıl karı değil. Büyük vs demeyin derim ben de bir düşünün bence G4'ü. Hele de hepsiburada'dan alacaksanız tadından yenmez.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşım yorumlari okuyunca sen kafana oturtmusun a7 yi android kullanma bilgin varsa merak ketmez kasmaz o oyunlarda gerekzi arkacplan uygulamalarını kaparsan işini rahatlikla görür grenify gibi uygulamalarla cihazi rahstlatip kullanirsan hic kasmaz.

Gorkem abi coc benim tablette sorunsuz şuan 512 ram var acerim tableti onda arka planda uygulama cok degilse kasmıyor