Green_Ninja
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Arkadaşlar sizce samsung A serisi alınırmı
1 - LG G4Sizce ne almalıyım bütçe max 1200 en fazla 1300
Ekranı büyük bana göre ve şöyle düşün benim alacağım tarih mayıs ortaları sona doğru1 - LG G4
2- Zenfone 2
3- Xperia M5
4- GMD 5 Plus
seçim size kalmış ama size önerim öncelikle LG G4
Ekranı büyük mü istiyorsunuz anlamadım?Ekranı büyük bana göre ve şöyle düşün benim alacağım tarih mayıs ortaları sona doğru
Xperia M5 alın o zamanHayır büyük olmasın
Arkadaşlar sizce samsung A serisi alınırmı
G4 istemiyorum büyük geliyo ekranı bana ve ben çok oyun oynamam oynasamda ağır oyunlar olmaz clash royale clash of clans kafa topu falan başka oyun oynamam öyle mc5 ashpalt 8 gibi ağır oyunlar oynamamMerhaba,
Samsung galaxy a serisi tasarim, ekran ve kamera konularinda basarili olan bir seri. Fakat orta segmente takabul eden bu serinin islemcilerinin her konuda performansi yetersiz. O nedenle ilerde kasma,donma,takilma sorunlari yasamamak icin bu seriye girmemenizi tavsiye ederim. Ornegin a7 2016 almak yerine note 4, a5 2016 almak yerine ithalat garantili lg g4 almak daha dogru tercihler olur.
O nedenle aldiginiz ilk zamanlar memnun kalip sonradan performanstan sikayet etmek istemiyorsaniz samsung a serisine hic girmeyin.
Maksimum butceniz nedir peki ?G4 istemiyorum büyük geliyo ekranı bana ve ben çok oyun oynamam oynasamda ağır oyunlar olmaz clash royale clash of clans kafa topu falan başka oyun oynamam öyle mc5 ashpalt 8 gibi ağır oyunlar oynamam
Çok küçükz3 compact al
1000-1200 taş çatlasa 1300
Yani clash royale clash of clans kafa topu gibi oyunlar ve sosyal medya insta face skype whatsapp ve arama ve fotoğraf felan
Sizce a5 2016 6.0 ı ne zman alır ve 7.0 felan alırmı
Z3 c çok fazla küçük aplle istemiyorumHem ekrani kucuk olsun hem max 1300 tl fiyat bandinda olsun?
- sony xperia z3c
- sony xperia m5
- iphone 5s.
Bu kriterlere bu urunler uyuyor.
Eger dediginiz gibi ust seviye oyun oynamicaksaniz samsung a5 2016 da guzel bir urun.