+1Buda sorumu şimdiTabiki Galatasaray
![]()
alia seni kınıyorum, çok gereksiz bi' anket olmuş. Hem bu sezon teknik direktörümüz de var.![]()
Bu ülkede tek cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyetidir...Galatasaray Cumhuriyeti.
yok o açıdan demedin spor konusunda söylemiştim Elbistanlı arkadaşım...Bu ülkede tek cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyetidir...
Beşiktaş da Türkiye Cumhuriyetini Temsil eden tek Takım olduğu için ambleminde Türk Bayrağı taşıma hakkına sahip tek takımdır...
:donatello:h34r::donatello:
Galatasaray Türkiye'dir.Bu ülkede tek cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyetidir...
Beşiktaş da Türkiye Cumhuriyetini Temsil eden tek Takım olduğu için ambleminde Türk Bayrağı taşıma hakkına sahip tek takımdır...
yok o açıdan demedin spor konusunda söylemiştim Elbistanlı arkadaşım...
Allah'a çok şükür Elbistanlı değilim... 46 Kahramanmaraşı gösterir ancak Elbruz Elbistanı değil Kuzey Kafkasyayı gösterir...![]()
Kahramanmaraşın bi ilçesi neden öyle diyon.Elbistanda memleketiniz sayılır.
![]()
Bu ülkede tek cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyetidir...
Türk Bayrağı Sadece Bsşiktaş ın Ambleminde Yok . Bursa'da da var ..Daha Olanlar da Var..
Diğerlerinden farklı olarak Beşiktaş 'ın milli takımı temsil etme yetkisi var.Türk Bayrağı Sadece Bsşiktaş ın Ambleminde Yok . Bursa'da da var ..Daha Olanlar da Var..