- Reaksiyon puanı
- 17,399
Sanırım ben sevdiğim bir dostum ve ailem ile mangala oturacağım. Tamamen bu olaylar bittikten sonra siz ne yapacaksınız?
Salgın bitince ilk yapcam şey hakkı abi buluşmak olacak ofisine gitmek olacak ona olan hayranlarım çok fazlaSanırım ben sevdiğim bir dostum ve ailem ile mangala oturacağım. Tamamen bu olaylar bittikten sonra siz ne yapacaksınız?
OkulSanırım ben sevdiğim bir dostum ve ailem ile mangala oturacağım. Tamamen bu olaylar bittikten sonra siz ne yapacaksınız?
salgın bitince İstanbul'a giderim 1-2 işim var onları hallederimSanırım ben sevdiğim bir dostum ve ailem ile mangala oturacağım. Tamamen bu olaylar bittikten sonra siz ne yapacaksınız?
hocam bisiklet deme 2017'de bisiklet kazası geçirdim bisikletten soğudum apartmanda zincirledim 3 senedir öylece duruyor en kısa zamanda satmak gerek1 aydan fazladır bisiklet süremiyorum, direkt tura çıkacağım
GYM'e geri döneceğim ortamı çok özledim 2.evim diyebilirimSanırım ben sevdiğim bir dostum ve ailem ile mangala oturacağım. Tamamen bu olaylar bittikten sonra siz ne yapacaksınız?
aslında bakarsan bende evcimen biriyim dışarıya çıkmayı bende hiç sevmem çünkü ilgimi çeken bir şey yok evde kendimi daha güvende hissediyorumHiç evden cıkmayı sevmem ama biterse asfaltı öpebilirim. Ya da Okula yürüyerek gitmek gibi planım var
hocam bisiklet deme 2017'de bisiklet kazası geçirdim bisikletten soğudum apartmanda zincirledim 3 senedir öylece duruyor en kısa zamanda satmak gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ana yolda bisiklet sürüyordum arabalar fazla yoktu yokuş aşağı iniyordum daha sonra kaldırıma çıkınca dengemi kaybettim duvara tosladım bisiklet ile birlikte yuvarlandım dirseklerim dizlerim full yara oldu savaştan çıkmış gibi oldum o yüzden bisiklete lanet gitsin diyorum Allah'a şükür hastanelik olmadım ama akşam hastaneye gidip pansuman da yaptırdıkGeçmiş olsun...
Bisiklette hangi koşulda sürerseniz sürün çok dikkatli olmak gerekiyor.
ben karantina bitince okula gidip finallerime girecem herhaldeDeğişen tek şey iş bulmak olur hayatımız yalan olmuş zaten karantina falan hikaye.
hocam benim bisiklet Labrador model 25 vites ben 11 yaşındayken almışlardıYeniden geçmiş olsun hocam.
Bisiklette yüksek hızlarda(40+) engellerden geçerken frenlemek illa gerekiyor, yoksa denge çok hızlı bozuluyor.
Yine de bisikleti bırakmayın derim, şahsen bana farklı bir bakış açısı kazandırdı.