İsimsiz kullanıcı_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Sokakta Deliler gibi koşmak
Görmedim hocam Foruma bu sabah katıldım,acemiliğime verin.Benzer bir konu vardı konu açmadan evvel baksaydınız benzer konu var mı yok mu diye ?Salgın bittikten sonra ne yapacaksınız?
Köle olmassam eğer, apple veya x box ultra multra gibi ancak zenginlerin oyuncaklarına para yetiştirmeye çalışıp duracam herhalde... :) Allah beni ıslah eylesin yoksa aklım başında olsa bunları düşünmezdim bile :D Şaka bi yana, bu kavga bu mücadele o kadar kolay bitecek gibi durmuyor.forum.shiftdelete.net
Sorun değil hocam bu arada aramıza hoşgeldiniz.Burayı seveceğinize eminimGörmedim hocam Foruma bu sabah katıldım,acemiliğime verin.
Hoşbuldum.Ben shift delete'in bu kadar kullanıcısı olduğunu bilseydim daha önce gelirdim.?Sorun değil hocam bu arada aramıza hoşgeldiniz.Burayı seveceğinize eminim
İnanırsak olur belki Mevlâdan ümit kesilmez.Virüs bitecek mi ki? Asıl soru o
Önlemler ve tedbirler gevşemediği sürece yavaşta olsa elbet bitecektir.Virüs bitecek mi ki? Asıl soru o
Önlemler ve tedbirler gevşemediği sürece yavaşta olsa elbet bitecektir.
Ben İzmir'de yaşıyorum,sokakta 1 tane çocuk görmedim şahsen.Aileler temkinli davranıyorlarBen zaten karantina gibi hayat yaşıyordum. Evden işe işten eve. O yüzden aynı şekil devam.
Bu arada 20 yaş altı hala yasak değil mi dışarı çıkmaları. Nasıl sabrediyorlar evde onu merak ettim. Ya da o cadde benim bu sokak senin geziyorlar mı
Cezası yüksek olması da etkilidir bu durumda bence.Ben İzmir'de yaşıyorum,sokakta 1 tane çocuk görmedim şahsen.Aileler temkinli davranıyorlar
Evet, cezası var. Bir çok kişi de sırf bundan dolayı hatta temasa geçmiyor.Cezası yüksek olması da etkilidir bu durumda bence.