Sakıncalı kelimeler

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Forum ayarlarındanmı bilmiyorum ama "IMF" kelimesini arattığımda şöyle bir ekranla karşılaşıyorum.
2808adsiz.jpg

Neden IMF sakıncalı olsun ki?

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Dün de bir benzerini ben yaşadım.
Hadi IMF neyse de teknoloji forumunda USB yasak olur mu yahu? :D

usbyasak.jpg

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sanırım böyle büyük harfle yazılmış USB gibi kelimeleri kabul etmiyor arama motoru bende salladım kafadan KMS dedim aynısı oldu.

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
karakter sayısından dolayı olmasın belki 3 karakter kısa geliodur 4-5 filan olarak ayalamışlardır en aşağı karakter sayısını. böyle bi ayar yapılmasının sebebini merak edenler oalbilir böyle bi uygulama lamer arkadaşların forumda mesela a harfini aratması ile databasede bol sayıda a olduğundan serverı aşırı derecede yorar ve kitlenmeye yol açabilir bunun için böyle bi uygulama var :mrgreen: nedense açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi galiba can sıkıntısı hah :mrgreen:

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Sanırım böyle büyük harfle yazılmış USB gibi kelimeleri kabul etmiyor arama motoru bende salladım kafadan KMS dedim aynısı oldu.

Usb,usb gibi farklı kombinasyonlar denedim yine olmadı.

karakter sayısından dolayı olmasın belki 3 karakter kısa geliodur 4-5 filan olarak ayalamışlardır en aşağı karakter sayısını. böyle bi ayar yapılmasının sebebini merak edenler oalbilir böyle bi uygulama lamer arkadaşların forumda mesela a harfini aratması ile databasede bol sayıda a olduğundan serverı aşırı derecede yorar ve kitlenmeye yol açabilir bunun için böyle bi uygulama var :mrgreen: nedense açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi galiba can sıkıntısı hah :mrgreen:

sanırım haklısın arattığım hiçbir üç harfli kelime çıkmadı.

bu arada alttaki etiket bulutuna dikkat ettiniz mi.en çok arana 200 kelimeye :D

etiketler.jpg

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@antimatter, bu konuyu açmak için aramış olmasın :)

@globy7, evet haklısın.