Sakın Kaçırmayın: İnsan Atlası (NTV Belgesel Kuşağı)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Benzersiz bir hikaye

İnsanı insan yapan, benzersiz ve muhteşem bedenimizin en kapsamlı hikayesi 'İnsan Atlası', ilk bölümüle Pazar günü NTV'de.

110602insanatlas%C4%B13.hlarge.jpg

BBC’nin 2011 yapımı olay belgeseli “Inside The Human Body”, 5 Haziran Pazar akşamı NTV Belgesel Kuşağı’nda başlıyor. Belgesel, NTV ile birlikte yüksek çözünürlük kalitesiyle HD-en’den de yayınlanacak (HD-en, D-Smart HD 116. kanalda).

İnsan bedeni üzerine daha önce hiç görmediğiniz ölçekte yapılan bu çalışma, bizi biz yapan benzersiz ve muhteşem bedenimiz hakkında bugüne kadar anlatılmış en kapsamlı hikayedir. Nefes kesen CGI, bedenimizin farklı parçalarının nasıl ve neden dönüştüğünü göstermek için izleyenleri insan bedeninin içinde bir yolculuğa çıkartıyor. Sıradışı bilimsel görüntüler ile insan bedeninin en olağan dışı ve en garip işleyişleri saniye saniye gözler önüne seriliyor. Hiçbirimizin farkında bile olmadığı unsurları açığa çıkartarak, tüm dünyadaki insanların görüntüleriyle deneyimlerimizin evrenselliğini örneklerle ortaya koyuyor.

İnsan davranışları süper yavaş çekimde gösterilirken, bazılarımızın nasıl muhteşem şeyler yapabildiğini, nasıl inanılmaz yerlerde yaşayabildiğini ve psikolojilerini nasıl limitlerine kadar zorladıklarını daha net anlamamızı sağlıyor.

Biz insanları dünyanın en başarılı canlısı yapan benzersiz makinenin hiç bir yerde göremeyeceğiniz hikayesini kaçırmayın…

110602insanatlas%C4%B12.jpg

İnsan Atlası, 5 Haziran Pazar 21:00'de!

Kaynak

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
5 haziranı bekleyemem :D merak ettim şimdi bak hemen arşivliyorum. :)

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Ben de bekliyorum iyi bir belgesele benziyor biraz araştırdım, zaten BBC'nin belgeselleri genelde iyi oluyor , beğenirsem indiririm ayrıca

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
indirelim bakalım vücudumu tanımayı seviyorum.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
2 -3 gündür reklamları ntv de dönüyor görüntüler gerçekten müthiş bende indirme listeme ekledim

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Discovery Channel da izlediğim bir belgesel var bu sizin bahsettiğiniz mi acaba?

[video=youtube;rEGJzHKXDa4]http://www.youtube.com/watch?v=rEGJzHKXDa4[/video]

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
4 bölüm çıkmış şuana kadar devamı var mı ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
belgeselin dublajlısı daha iyidir kasmayın bu kadar, yayınlandıktan sonra dublajlısı düşer. zaten indirseniz bile altyazı bekleyeceksiniz her türlü :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
belgeselin dublajlısı daha iyidir kasmayın bu kadar, yayınlandıktan sonra dublajlısı düşer. zaten indirseniz bile altyazı bekleyeceksiniz her türlü :)

Evet hocam, İngilizce bilmeyenler için bu uyarın iyi oldu. 2011 yapımı olduğu için Türkçe alt yazı olmayabilir. Tek seçenek NTV bu durumda. :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Discovery Channel da izlediğim bir belgesel var bu sizin bahsettiğiniz mi acaba?

[video=youtube;rEGJzHKXDa4]http://www.youtube.com/watch?v=rEGJzHKXDa4[/video]

Benziyorlar bu insan vücudunun beyin gücüyle nasıl kontrol edildiğini anlatıyor galiba BBC'de yapmış aynısını daha kalitelidir BBC biraz önce human planet'i izledim baya güzeldi
yarında “Inside The Human Body"(720p) izlerim artık :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Benziyorlar bu insan vücudunun beyin gücüyle nasıl kontrol edildiğini anlatıyor galiba BBC'de yapmış aynısını daha kalitelidir BBC biraz önce human planet'i izledim baya güzeldi
yarında “Inside The Human Body"(720p) izlerim artık :D
Eğer izlemediysen, History Channel EVOLVE Serisini de sıraya ekle hocam. ;) Belli ki belgesel izlemeyi seviyorsun.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet altyazı daha yok :) Türkçe sunumların kalitelileri geç sunuluyor bide iyi olmuyor ripleri o kadar altyazı beklicem :)

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

Eğer izlemediysen, History Channel EVOLVE Serisini de sıraya ekle hocam. ;) Belli ki belgesel izlemeyi seviyorsun.

Sevilmez mi hemen listeye alıyorum hocam Discovery Channel Inanilmaz Kurtuluş'u tavsiye ederim bende miden kaldırırsa tabi :D farklı bir belgesel (wild vs man)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
altyazı gelene kadar kaliteli gelir merak etme. önce ntv yayınlasın hemen sd ve hd ripler düşecektir. İlla altyazı beklemek istiyorum diyosan bekle tabi ama en az 10-15 gün sürer altyazı cıkması, ntv yayınlayacakta elemanın biri akıl edip çevirecekte.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sevilmez mi hemen listeye alıyorum hocam Discovery Channel Inanilmaz Kurtuluş'u tavsiye ederim bende miden kaldırırsa tabi :D farklı bir belgesel (wild vs man)

Hmm. Merak ettim, bi bakayım hocam, teşekkürler tavsiye için. :)

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Discovery Channel Inanilmaz Kurtuluş'u tavsiye ederim bende miden kaldırırsa tabi :D farklı bir belgesel (wild vs man)

Forever Bear Gryll :D

Mutlaka izleyin:mrgreen:

[video=youtube;IFJxabPfKqY]http://www.youtube.com/watch?v=IFJxabPfKqY[/video]

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar bu belgeseli bende merak ediyorum. İzledikten sonra video şeklinde yükleyip linkleri özel mesajla bana atabilecek birisi var mı acaba :)

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yaradanın gücü ve kudreti karşısında hayranlık ve şaşkınlık içinde izliyeceğimiz süper bir belgesel geliyor. bbc yine belgeselcilik konusunda ustalığını göstermiş. emekleri için teşekkürler...

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Valla çok sağol kardeş.
Emin ol çok sevindim.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yaradanın gücü ve kudreti karşısında hayranlık ve şaşkınlık içinde izliyeceğimiz süper bir belgesel geliyor. bbc yine belgeselcilik konusunda ustalığını göstermiş. emekleri için teşekkürler...
Şaşkınlık içinde izlemek zorunda değilsin, hepsinin açıklaması mevcut ve gayet açık bir şekilde bu açıklamalar sunulmuş. :) Bu konularla ilgili araştırmalar yapmanı öneririm.

Valla çok sağol kardeş.
Emin ol çok sevindim.
Ne demek. Sen sağol hocam. ;)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Türkçe altyazılısını bulsak çok iyi olurdu :D