Sakal uzamasını nasıl durdurabilirim?

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Bıyıklarım belli bir yere kadar uzuyor birdaha uzamıyor hiç kesmiyorum aynı şeyin sakalar için de olmasını istiyorum nasıl yapabilirim önce den sakalları kestiğim için maalesef uzuyorlar ve kesmek zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Biyolojik yapına ters hareket ediyorsun. İlla ki sakalların çıkacak. Büyüyeceksin. İlk başlarda garipsiyorsun ama sonradan kabulleniyorsun. Bıyıkların da uzamaya devam ediyor farkında değilsin. Saçına diyebilir misin sen artık çıkma bu uzunlukta kal ? Sakal da öyle

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Biyolojik yapına ters hareket ediyorsun. İlla ki sakalların çıkacak. Büyüyeceksin. İlk başlarda garipsiyorsun ama sonradan kabulleniyorsun. Bıyıkların da uzamaya devam ediyor farkında değilsin. Saçına diyebilir misin sen artık çıkma bu uzunlukta kal ? Sakal da öyle
Ben bıyıklarımı hiç kesmediğim için 1 yılda kesmesem 2 yılda kesmesem aynı uzunlukta kalıyor aynısını sakal için de istiyorum ama önce den sakaları kestiğim için mecbur uzuyor.

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Aslında tamamen durmaz ancak sakal bıyık belli uzunluktan sonra yavaş uzar. Bıyıklardan biraz daha geç yavaşlıyor ama yavaşlar elbet. Tabi o yavaşlığı yakaladığında kaba bir görüntü olur.

Bu sebeple sakal bıyık icin düzgün bir makine alsan istediğin kadar kısaltırsın.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Aslında tamamen durmaz ancak sakal bıyık belli uzunluktan sonra yavaş uzar. Bıyıklardan biraz daha geç yavaşlıyor ama yavaşlar elbet. Tabi o yavaşlığı yakaladığında kaba bir görüntü olur.

Bu sebeple sakal bıyık icin düzgün bir makine alsan istediğin kadar kısaltırsın.
Anladım o zaman makina şart jiletle alınca kökten gidiyor ayarlayamıyorum.