İpucu Sahibinden'deki nijeryalı dolandırıcılara dikkat

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Sahibindene halı koydum nijeryalı bir dolandırıcı mesaj attı internete baktığımda adamların noktayı virgülü değiştirmeden aynı cümleleri yazdığını gördüm. Aman dikkat :D

Ekli dosyalar

• nijeryaaaa.png
    nijeryaaaa.png
    308.6 KB · Görüntüleme: 81

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaş istiyordum sadece ???

Tamam aramayacağım korkuttun
Hiç deneme. Sonra birgün kapında Nijeryalı bir tane adam bulursun.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yönelimini bilmiyoruz, sıkıntı olmasın sonra?
Allah korusun Elvin. Yönelim deyince aklıma kötü kötü şeyler getirdin.

Sahibindene halı koydum nijeryalı bir dolandırıcı mesaj attı internete baktığımda adamların noktayı virgülü değiştirmeden aynı cümleleri yazdığını gördüm. Aman dikkat :D
Bizim Türkler bitti şimdi bunlar mı geldi?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Sahibinden'de telefon satarken Güney Afrikalı kadın yazmıştı. İstanbul'da oturan arkadaşına hediye etmek istiyordu telefonu. Biz anlaştıktan sonra iban'ı paylaştım sonra bana dekont attı. Anlaştığımız tutarın 3-4x katı para yatırmıştı. Dedim yanlışlık oldu herhalde diye sonra kadın dedi ki sizin arada ki parayı yatırmanız gerekiyor. BTC hesabı atmış. Dedim yermi Anadolu çocuğu, engelledi.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Sahibinden'de telefon satarken Güney Afrikalı kadın yazmıştı. İstanbul'da oturan arkadaşına hediye etmek istiyordu telefonu. Biz anlaştıktan sonra iban'ı paylaştım sonra bana dekont attı. Anlaştığımız tutarın 3-4x katı para yatırmıştı. Dedim yanlışlık oldu herhalde diye sonra kadın dedi ki sizin arada ki parayı yatırmanız gerekiyor. BTC hesabı atmış. Dedim yermi Anadolu çocuğu, engelledi.
Paraya ne oldu?

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Bu elemanlar da hep incirlik üssünde veya suriyede amerikan askerleri gibi davranıyor. Açıklamasına da capt falan yazmış.

Chargeback (?) ile geri çekiyorlar attıkları paraları. Birisi yazmış parayı gönderdiler kargoladım sonra parayı geri çektiler diye.