Talha_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 132
Güzel ama ingiliççe diyip dikkat etmemiştim düzenleyeyimFotoğrafta ki küfürü sansürleyip atmanız daha doğru olur?.
Yönelimini bilmiyoruz, sıkıntı olmasın sonra?Arayan soran yok herifi arayasım geldi şimdi ?
Arkadaş istiyordum sadece ???Yönelimini bilmiyoruz, sıkıntı olmasın sonra?
Hiç deneme. Sonra birgün kapında Nijeryalı bir tane adam bulursun.?Arkadaş istiyordum sadece ???
Tamam aramayacağım korkuttun
Allah korusun Elvin. Yönelim deyince aklıma kötü kötü şeyler getirdin.Yönelimini bilmiyoruz, sıkıntı olmasın sonra?
Bizim Türkler bitti şimdi bunlar mı geldi?Sahibindene halı koydum nijeryalı bir dolandırıcı mesaj attı internete baktığımda adamların noktayı virgülü değiştirmeden aynı cümleleri yazdığını gördüm. Aman dikkat
Paraya ne oldu?Sahibinden'de telefon satarken Güney Afrikalı kadın yazmıştı. İstanbul'da oturan arkadaşına hediye etmek istiyordu telefonu. Biz anlaştıktan sonra iban'ı paylaştım sonra bana dekont attı. Anlaştığımız tutarın 3-4x katı para yatırmıştı. Dedim yanlışlık oldu herhalde diye sonra kadın dedi ki sizin arada ki parayı yatırmanız gerekiyor. BTC hesabı atmış. Dedim yermi Anadolu çocuğu, engelledi.
Dolandıcıyı dolandırmak diye bir laf vardır bilir misiniz ?Paraya ne oldu?
Bu elemanlar da hep incirlik üssünde veya suriyede amerikan askerleri gibi davranıyor. Açıklamasına da capt falan yazmış.Sahibinden'de telefon satarken Güney Afrikalı kadın yazmıştı. İstanbul'da oturan arkadaşına hediye etmek istiyordu telefonu. Biz anlaştıktan sonra iban'ı paylaştım sonra bana dekont attı. Anlaştığımız tutarın 3-4x katı para yatırmıştı. Dedim yanlışlık oldu herhalde diye sonra kadın dedi ki sizin arada ki parayı yatırmanız gerekiyor. BTC hesabı atmış. Dedim yermi Anadolu çocuğu, engelledi.
Chargeback (?) ile geri çekiyorlar attıkları paraları. Birisi yazmış parayı gönderdiler kargoladım sonra parayı geri çektiler diye.Paraya ne oldu?