Şahan Imdb'de Çakıldı

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yorumlara bakıyorum da, herkes bir kişinin peşinden kuyuya taş atma derdine düşmüş...

Gidip gülmediyseniz, amenna...Sinema'nın bir EĞLENCE yeri de olabileceğini unutanlar, kendilerini "SANAT YOK, ORJINALLIK YOK, FALAN YOK FILAN YOK"lara vermişler..

Bi ALLAH'ın kulu da çıkıp "Ya Ağa, Şahan'dan ne bekliyorsun ki...Sen oraya GÜLMEYE EĞLENMEYE gitmedin mi?" demiyor...
Gidip güldünüz mü, eğlendiniz mi? O zaman gerisi boş..Ben gittim eğlendim ve gayet de fazlasıyla güldüm. Hatta sinemadakilere bakılırsa onlarda bir hayli eğlenmişlerdi. Bir ara seyirciler olarak, filmi bırakıp gülmekten kendini kaybeden bir kadına gülmeye başladık...

Diyelim ki, gittiniz ve hiç gülmediniz...Verdiğiniz para boşa gitti diye düşünüyorsunuz. O zaman, adamın bir sonraki filmine gitmezsiniz, tavsiye etmezsiniz ve IMDB puanına 1 verirsiniz olur biter... Şahan kendi konumuna yakışmayan bir çocukluk ve hatta hayvanlık yapmış olabilir ama organize olup FİLMİ DAHİ İZLEMEDEN sırf Şahan'a inat 1 puan vermek daha beter bir çocukluktur.

Bu arada sürekli FELEKTEN BİR GECE (HANGOVER) çakması deyip duranlar görüyorum. Senaryonun felekten bir gece ile alakası yok. İlk başta izlerken bende öyle düşündüm ama o sadece karakter benzetmeleri. Özellikle benzetilmek istenen Alan (Zach Galifianakis) karakteri göze çarpıyor. Fiziksel benzetmeleri dışında elemanların konu ile hiçbir benzeşmesi yok.

Bana kalırsa, sinemaya gidersin eğlenirsin ve evine gülmüş biri olarak geri dönersin. Sinema budur...Sanat arıyorsanız bol bol Fransız sineması mevcut. Efekt arıyorsanız Hollywood elinizin altında...Güzel kızlar görmek istiyorsanız Bollywood var... Kimse sizi Şahan'ın filmlerine zorla yollamıyor.

Bu arada Şahan'ı günahım kadar da sevmediğimi belirteyim. Ama filmleri bana komik geliyor...Size gelmeyebilir tabi..Saygı duyarım.
Hepinize iyi seyirler.

Aynen bizim 1 verdiğimiz gibi sizin de 10 verme hakkınız var :)
Sinema demek sadece gülmek demek değildir, bu daha çok kişiden kişiye değişen bir şey, kimi gülmek için, kimi ise ciddi ciddi büyük sanat beklentileriyle gider..

Kendi adıma konuşayım, bu filmi yapana kadar Şahan bana da komik geliyordu ama sen de görmüşsündür son zamanlarda yazdığı şeyleri..
Bu arada yorumun çok hoştu, en azından başkaları gibi sallama değil de düzgün bi' yorum yapmışsın..

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
'Celal ile Ceren''in yapım şirketi, IMDB'de filme 1 puan verenleri mahkemeye vereceğini açıkladı...

Şahan Gökbakar'ın son filmi "Celal ile Ceren"'in yapım şirketi, filme 10 üzerinden 1 puan vererek IMDB son sıraya yerleştiren kullanıcılar hakkında yasal işlem başlattı. Filme 1 puan verenleri Türkiye'ye ihanet etmekle suçlayan şirket, dava gerekçesi olarak "planlı ve örgütlü sekilde kamuoyu fikrini yanıltmaya teşebbüs ve ticari itibarımızı zedeleme" iddiasında bulundu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kaynak ve devamı için tıkla

sdn yourumcusu arkadaşa güzel cevap olur:)

Yorumlara bakıyorum da, herkes bir kişinin peşinden kuyuya taş atma derdine düşmüş...

Gidip gülmediyseniz, amenna...Sinema'nın bir EĞLENCE yeri de olabileceğini unutanlar, kendilerini "SANAT YOK, ORJINALLIK YOK, FALAN YOK FILAN YOK"lara vermişler..

Bi ALLAH'ın kulu da çıkıp "Ya Ağa, Şahan'dan ne bekliyorsun ki...Sen oraya GÜLMEYE EĞLENMEYE gitmedin mi?" demiyor...
Gidip güldünüz mü, eğlendiniz mi? O zaman gerisi boş..Ben gittim eğlendim ve gayet de fazlasıyla güldüm. Hatta sinemadakilere bakılırsa onlarda bir hayli eğlenmişlerdi. Bir ara seyirciler olarak, filmi bırakıp gülmekten kendini kaybeden bir kadına gülmeye başladık...

Diyelim ki, gittiniz ve hiç gülmediniz...Verdiğiniz para boşa gitti diye düşünüyorsunuz. O zaman, adamın bir sonraki filmine gitmezsiniz, tavsiye etmezsiniz ve IMDB puanına 1 verirsiniz olur biter... Şahan kendi konumuna yakışmayan bir çocukluk ve hatta hayvanlık yapmış olabilir ama organize olup FİLMİ DAHİ İZLEMEDEN sırf Şahan'a inat 1 puan vermek daha beter bir çocukluktur.

Bu arada sürekli FELEKTEN BİR GECE (HANGOVER) çakması deyip duranlar görüyorum. Senaryonun felekten bir gece ile alakası yok. İlk başta izlerken bende öyle düşündüm ama o sadece karakter benzetmeleri. Özellikle benzetilmek istenen Alan (Zach Galifianakis) karakteri göze çarpıyor. Fiziksel benzetmeleri dışında elemanların konu ile hiçbir benzeşmesi yok.

Bana kalırsa, sinemaya gidersin eğlenirsin ve evine gülmüş biri olarak geri dönersin. Sinema budur...Sanat arıyorsanız bol bol Fransız sineması mevcut. Efekt arıyorsanız Hollywood elinizin altında...Güzel kızlar görmek istiyorsanız Bollywood var... Kimse sizi Şahan'ın filmlerine zorla yollamıyor.

Bu arada Şahan'ı günahım kadar da sevmediğimi belirteyim. Ama filmleri bana komik geliyor...Size gelmeyebilir tabi..Saygı duyarım.
Hepinize iyi seyirler.
küfürle argoyla komediyapılıyorsa şahandan daha iyi icra edenleri sokaklarda görmek mümkün. bizim insanımız birisini başüstüne çıkardığı gibi ayak altına almayıda bilir. şahan denilen vatandaş, edebiyle insanların verdikleri oylara saygı gösterseydi belkide bu kadar insandan 1 oyunu almayacaktı. pekçok kişi onun ukalalıklarına tepki olarak bu oyu veriyor.

Üsteki link zaytunga ait olduğundan yine makara yapıyorlar sanmıştım.

Bir önceki sayfada şu haber var. Görünce cidden şaşırdım.

Talihsiz açıklamalara aynen devam edilmiş.
Böyle birinin bu şekilde davranması cidden üzücü.
şaka gibi:)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Son durum ne bilen var mı, Bottom 100'de göremedim filmi ama 1.6 olmuş puanı?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
son durumu bilmem ama Şahan hedefine ulaşmıştır bence. 3 haftada 2.378.801 kişi izlemiş.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Son durum ne bilen var mı, Bottom 100'de göremedim filmi ama 1.6 olmuş puanı?
Şu an o sitede dünyanın en kötü filmi, ama nedense o listeden kaldırttırt-tırt-tırıldı.. :)
son durumu bilmem ama Şahan hedefine ulaşmıştır bence. 3 haftada 2.378.801 kişi izlemiş.

İlkokullu izleyici kitlesiydi o film. Saldırı da gayet başarılı gerçekleşti.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Recep İvedik zamanı yapılan eleştirileri abartılı bulurdum. ÖKüz karakterse öküz karakter, yazarım ne var.
Ama bu filme 1 puan verilmesiyle ilgili söylediği bazı şeyler yüzünden artık tiksindim.