YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
böyle tweet atan birinin filmine gideceğime paramı ihtiyaç sahibi birine bağışlarım daha iyi... hiç olmazsa sevaba girmiş olurum. o nasıl bir üslup öyle?

böyle tweet atan birinin filmine gideceğime paramı ihtiyaç sahibi birine bağışlarım daha iyi... hiç olmazsa sevaba girmiş olurum. o nasıl bir üslup öyle?
burdaki yorumlara bakıyorumda çoğu insan ya filme değil şahana not vermiş! yada önyargılı olarak notunu vermiş.
bencede imdb bizim ülkemiz tarafından kullanılmasın. çoğu liseli veriyor zaten notu ve amaçları neyse artık hep (-) veriyorlar.
sen 10 mu verdin doğru söyle?
her neyse gidicek arkadaşlara söyleyeyim gitmeyin. millet sırf meraktan gidiyor ama merak edilcek bir şey yok. paso küfür başka hiç bir şey yok. yeni recep ivedik çekse daha iyiydi.
her neyse şahanda paraya para demez artık. millet 1 vermiş 10 vermiş adam niye taksın.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. İmdb'ye az önce üye oldum. İzlediğim filmlere puan vermek istiyorum. Bir filme nasıl puan veririz ?
Attığı tweet lerden ve Celal ile Ceren filmi ile ilgili çektiği amatör videoyla antipatiklikte zirve yapmış hatta uzaya çıkmış. Yani videoyu seyrettikten sonra evlat olsa sevilmez dedirtiyor insana. Ne diyeyim biraz daha uğraşsa imdb de ilk kez izlemeden bir filme puan vermemi sağlayacak. İzlemediğim filme oy vermek istemiyorum. İzledikten sonra oylayacağım. (tabi ki sinemada izlemeyeceğim)
Videoya bakın insan sinir oluyor.:crying:
[video=youtube;ZSh97GDX6VY]http://www.youtube.com/watch?v=ZSh97GDX6VY[/video]
Yok ya basacam biri. Hatta keşke sıfır olsaydı.
![]()
Tabletteyim ekleyemedim resmi ama şuna bi bakın bu yorumu kim yaptı ya![]()