- Reaksiyon puanı
- 2,285
Olabilir. Yani yine bize buradan ekmek yok demek bu.Bir Battle tarz olucak birde Melankolik tarz . Piyasanın şu anki halide bu değil mi zaten ?
Olabilir. Yani yine bize buradan ekmek yok demek bu.Bir Battle tarz olucak birde Melankolik tarz . Piyasanın şu anki halide bu değil mi zaten ?
Sagopa Kajmer, Kolera, Vale dışında pek rap dinlemiyorum. Arada Abluka alarm, Kaygı, Giryeli vesayre. Bunların dışında kalan rapciler bana göre gerçekten amatör. Söyleiş tarzları bana saçma geliyor. Sanki eline kağıdı alıp okurmuş gibi söylüyorlar. Buda duygu katmıyor.
Bi kaç senedir en çok dinlediğim ne Sago, ne Kolo. En çok dinler olduğum; Vale.
Mozole de satış tayfasındandır, Melankolia'yı bırakıp diğerlerinin yanına gitti.
en iyi parçası bendeBende neredeyse dediklerini söylemedim ama herkes her şeyin en iyisini kendi biliyor sanıyor.
Bu arada benden size bir sürpriz belki bilen vardır ama, Galiba'ya klip çekmiş sago bir kaç güne çıkacak, paylaşırım ben.
Bayaa Ramazan mesajı yayınlamış Sago...Az kaldı klip geliyor. Eğer sago'yu twitter'dan takip etmek isteyen varsa ve hala takip etmemişse buradan edebilir.