Sağlık Meslek Lisesine Diploma Notuyla Giriş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim 9.sınıf diploma notum 63 sbs puanım 355 saglık meslek lisesine girebilir miyim acilll

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence öğretmenlerine sor sana en iyi bilgiyi onlar verir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benimde diploma puanım sana yakın benimki81,00 bende sağlık istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:
arkadaşlar benim de 81.33 hangi sağlık meslek lıselere gidebilir,m :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim sormak istediğim acaba her liseye diploma puanıyla girebilir misin? birde benim sbs puanım düşük olursa ama diploma puanım yüksek olursa benim sadece sbs puanıma mı bakarlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır . 74 puanla sağlık mesleğe giremezsin . en az puanın 85 olması lazım . ama en az diyorum bak . ama torpil yaparlarsa belki olur ama biraz zor yinede :huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim diploma puanım 84.22 beni alırlar mı ki çok istiyorum anastezi bölümünü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benm diploma notum 83.49 beni alırlar mı sağlık meslege yada anadolu liselerine ? ACİL CEWAP

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim diploma notum 71 meslek lisesine girebilir miyim hemen acilll cevap lazım nolurrrrrrrrrrr:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben sbsden 350 aldım diploma notum 90.31 diploma notuyla lise geye girebilirmiyim?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba ben esk den dıploma notum 88 saglık meslek lisesi olurmu acaba :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa benim 6 sınıf diploma puanım 77.01 7.sınıf 74.48 8.sınıf 80.69 sağlık meslek lisesine gidebilirmiyim lütfen cevap yazın:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar diploma puanı ile girebileceğiniz liseler okulunuzda gidin ve ayrıntılı bilgi edinin. Müdür yardımcıları size yardımcı olacaklardır. Söz konusu geleceğiniz. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim diploma puanım 70 hangi okula gide bilrim ve bu başvurular hangi tarihde yapılacak acil bilgi lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim diploma puanım 70 hangi okula gide bilrim ve bu başvurular hangi tarihde yapılacak acil bilgi lütfen

Sbs sonuçları açıklandığına göre bayramdan sonra gidebilirsin canım 70 puanla seni meslek liselerinin düzleri alabilir. Ticaret Meslek Liseleride alır. Git bi konuş okullarla kayıtlar dolmadan git ki alsınlar seni çünkü yedeklerde ki insanlar bekliyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hangi LİSELERE diploma notuyla girebiliyorum ACİl :helpsmilie: :hammer: :rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Diploma notum 90.41 sağlık meslek lisesine alırlar mı beni ? K.çekmece etrafında ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar diploma notum 81,97 ümraniye sağlık lisesine gidebilir miyim? lütfen yardı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm diploma notum 85,13 sağlık mesleğe kayıt olabilirmiyim sbs kayıtlarına katılamadım memleketteydim köyde
denizli memleket akşehir