Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim sormak istediğim acaba her liseye diploma puanıyla girebilir misin? birde benim sbs puanım düşük olursa ama diploma puanım yüksek olursa benim sadece sbs puanıma mı bakarlar?
hayır . 74 puanla sağlık mesleğe giremezsin . en az puanın 85 olması lazım . ama en az diyorum bak . ama torpil yaparlarsa belki olur ama biraz zor yinede :huh:
Arkadaşlar diploma puanı ile girebileceğiniz liseler okulunuzda gidin ve ayrıntılı bilgi edinin. Müdür yardımcıları size yardımcı olacaklardır. Söz konusu geleceğiniz.
Arkadaşlar benim diploma puanım 70 hangi okula gide bilrim ve bu başvurular hangi tarihde yapılacak acil bilgi lütfen
Sbs sonuçları açıklandığına göre bayramdan sonra gidebilirsin canım 70 puanla seni meslek liselerinin düzleri alabilir. Ticaret Meslek Liseleride alır. Git bi konuş okullarla kayıtlar dolmadan git ki alsınlar seni çünkü yedeklerde ki insanlar bekliyor