Öneri Sağlık kategorisi kapatılmalı (Bence)

JS31

Unreal Engineer
Reaksiyon puanı
52
Bencede, insanların yanlış yönlendirilmesi muhtemel. Forumda aktiflik az ve bunların arasında da sağlıkçı olduğunu hiç düşünmüyorum.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
173
10 yıllık tıp doktoru olarak bu görüşünüze katılıyorum.
Bazı sağlık konularında öyle yorumlar okudum ki, tıp ile uzaktan yakından alakası yok. Yarar vereceğine zarar verecek nitelikte.
Şöyle bir çözüm getirilebilir. Sağlık başlığı ile ilgilenebilecek bir moderatör. Ama yoğun çalıştığımız için bu mesaiye vakit ayırmak zor olur.

Reaksiyon puanı
188
10 yıllık tıp doktoru olarak bu görüşünüze katılıyorum.
Bazı sağlık konularında öyle yorumlar okudum ki, tıp ile uzaktan yakından alakası yok. Yarar vereceğine zarar verecek nitelikte.
Şöyle bir çözüm getirilebilir. Sağlık başlığı ile ilgilenebilecek bir moderatör. Ama yoğun çalıştığımız için bu mesaiye vakit ayırmak zor olur.
Aaa! Bu forumda doktor olduğunu bilmiyordum (: sizin de dediğiniz gibi bu işler için bi mod alınabilir veya sizin gibi doktorlara özelden yazabilirler.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576
Forumda takılan doktorların olduğu dönem gerçekten işe yarar bir bölümdü ancak şu anda boş bir bölüm, kaldırılması daha iyi olur. Sağlık forumları vs. varken kimsenin teknoloji forumunda sağlık sorusu soracağını sanmıyorum.

JS31

Unreal Engineer
Reaksiyon puanı
52
Forumda takılan doktorların olduğu dönem gerçekten işe yarar bir bölümdü ancak şu anda boş bir bölüm, kaldırılması daha iyi olur. Sağlık forumları vs. varken kimsenin teknoloji forumunda sağlık sorusu soracağını sanmıyorum.
Bildiğiniz sağlık forumu nedir? Göz atmak isterim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576
Bildiğiniz sağlık forumu nedir? Göz atmak isterim.
Forum içerisinde başka bir forumun linkini paylaşmak yasak. Direkt Google üzerinden aratarak çok fazla forum görebilirsiniz.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Doktora gittim de ne oldu hiç bir şey varsın dursun.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,755
Bir derdiniz varsa, ben Aspirin önerebilirim. O da mühim.