Bölümün kuralları doktor bir arkadaşımızla hazırlanırsa faydalı olacağı kanaatindeyim.
Ben "Hayır" diyorum. Fikrinin çıkış noktası gayet mantıklı fakat uygulamada içerik farklılığı
oluşacağını düşünüyorum. Malum arkadaşlar konuları cinsel yönle saptırıp amacından
uzaklaştırır ve buna da "sağlık bilgisi" kılıfı uydururlar.
Farkında mısın? Memlekette ki bu çarpık ilişkilerin ve sapkınlığın nedeni cinselliğin konuşulamıyor olmasıdır.
bence olabilr hep hayalimdi
cinsel konuda da önemli bilgiler paylaşılmalı tabi ki sonuçta öğrenilmesi gereken şeyler var
önemli olan cozutmamak
findukfaresi de İstekli Bence Çok Güzel Bir Konu Olucak .!
Teknoloji Formunda Sağlık Bölümünün ne İşi Var Diyen Arkadaşımıda
Teknolojinin Bu Seviyelere Gelmesinin Nedenide Tamamen TIP'tır
Biraz Araştır Teknolojiyi Kaynağının TIP olduğunun Göreceksin
Bunuda Unutma
:sneaky2::dil:findukfaresi de İstekli Bence Çok Güzel Bir Konu Olucak .!
Teknoloji Formunda Sağlık Bölümünün ne İşi Var Diyen Arkadaşımıda
Teknolojinin Bu Seviyelere Gelmesinin Nedenide Tamamen TIP'tır
Biraz Araştır Teknolojiyi Kaynağının TIP olduğunun Göreceksin
Bunuda Unutma
Hayır bence yanılıyorsunuz. Teknolojinin bugün kü hale gelmesinde en önemli etmen matematik bilimidir.Bir yanlışın var, teknolojinin bugünkü hale gelmesinde en önemli ve ilk etken "Askeriye"dir. Tüm mühendislikler "Askeri Mühendislik" kavramından doğmuş ve türemiştir.
Daha nasıl konuşacaklar ki? Herkesin ağzında cinsellik, forumlarda cinsellik, tv lerde cinsellik, gazetelerde cinsellik, reklamlarda cinsellik, dergilerde cinsellik, broşürlerde cinsellik, internette cinsellik... Tutmuş bir cinsellik furyasıdır gidiyor. Halen diyorsunuz ki cinsellik konuşulamıyor. Çarpık ilişkilerin ve sapıklığın nedenini cinselliğin konuşulamamasında değil, bence inançsızlıkta, toplumun giderek daha fazla materyalist olmasında, ahlaka ve dürüstlüğe değil üç kağıtçılığa prim vermesinde arayın.
katılmamak mümkünmü :thumbup:Boş geyik konuları yerine sağlık konularını tercih ederim.