Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yanlış vaka sayısı veriyor.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Haziran-Temmuz'dan önce Fahrettin Koca'nın verdiği vaka sayılarına inanıyordum. Taa ki kara-hava yolları açılana kadar. Bazı illerin belediye başkanı veya valisi hastanelerin dolduğunu ve vaka sayısının inanılmaz arttığını söylüyor. Ama F. Koca bunun yalan olduğunu söylüyor. Mardinli komşularım da tüm hastanelerin dolu olduğunu söylüyor. Şimdi belediye başkanı/vali ve halka mı güveneceğiz yoksa Sağlık Bakanına mı?

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Haziran-Temmuz'dan önce Fahrettin Koca'nın verdiği vaka sayılarına inanıyordum. Taa ki kara-hava yolları açılana kadar. Bazı illerin belediye başkanı veya valisi hastanelerin dolduğunu ve vaka sayısının inanılmaz arttığını söylüyor. Ama F. Koca bunun yalan olduğunu söylüyor. Mardinli komşularım da tüm hastanelerin dolu olduğunu söylüyor. Şimdi belediye başkanı/vali ve halka mı güveneceğiz yoksa Sağlık Bakanına mı?

Ben şahsen Muğla'nın Fethiye ilçesinde oturuyorum. İl dışından bir sürü yerli turist geliyor özellikle İstanbul'dan. En son 1 hafta önce vaka sayısının 5 olduğunu söylüyorlardı ama kesinlikle inanmıyorum. Çoğu turist covid tedbirlerine uymuyor ve 6-7 kişilik villaya 15 kişi gelme gibi bir huyları var. Ve evimde 85 yaşında annannem var ve bende 8. sınıf olduğum ve özel okulda okuduğum için yüzyüze eğitime başladım. Korunmaya çalışıyorum Allah hepimizi korusun

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Reis, bizim Sultangazi'de garanti 1 günde 2 kişi ölüyor (virüsten) ve garanti 500 vaka çıkıyor.
Haseki eğitim araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım yataklarının hepsi dolu.
Ama, yok boş diyorlar.
Bakın, ablam o hastanede doktor. Ve, 1 ay boyunca hiç yüzünü görmediğimiz, sesini duymadığımız oluyor. 1 kere aradığında, tanıyamamıştık. (Gözünde kocaman gözlük, üzerinde beyaz doktor giysisi, üstelik ağız tarafına cerrahi maske, üstüne N-95 maske takıyorlar. (N-95 ile, nefes almak imkansız.)

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,554
Başta tüm sosyal medyada herkes benim amcamın teyzesinin torunu hastanede çalışıyor.Günde 15000 vaka oluyor.Her gün 2 bin kişi ölüyor.Tek amaçları beğeni almak.Ha bide takipçi.

justsalih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Vaka sayılarının azaldığını asla ama asla düşünmüyorum. Açıklanan vaka sayısı 1000'in üzerine çıktığında günlük test sayısı da en az 80-85 bin'e çıkıyor. Günlük test sayısına da inanmıyorum.