Celal çakır
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
Sağlam indir sitesini tavsiye edermisiniz nasıl oyun indirebilirim pc ye zarar gelmesini istemiyorum
Kesinlikle hem multiplayer bir oyun ise rahat rahat oynayabilir. Ama sağlamindirde maalesef yok multiplayer oynayamaz yasal olmadığıu için (crackli) olduğu için...oyun oynamak istiyorsan steam gibi yerlerden parasını verip orjinal satın alacaksın, crackli oynamanı tavsiye etmiyorum.
zaten çok güzel ücretsiz oyunlar var, ücretli olanları da indirimle yakalıyıp alıcan artıkSteam'dan oyun indirmeni öneririm. Ben bazen sağlamindir kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama sana tabii ki güvence veremem. Sonuç itibari ile yasal bir indirme işlemi yapmıyorsun. Ben sana parasını verip hakkınla oynamanı öneriyorum. Ama sağlamindir sitesinde dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle hem multiplayer bir oyun ise rahat rahat oynayabilir. Ama sağlamindirde maalesef yok multiplayer oynayamaz yasal olmadığıu için (crackli) olduğu için...
Çöp bir site. Önermem etmem. Zaten korsana teşvik yasak forumda.Sağlam indir sitesini tavsiye edermisiniz nasıl oyun indirebilirim pc ye zarar gelmesini istemiyorum