Sağlam indir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sağlam indir sitesini tavsiye edermisiniz nasıl oyun indirebilirim pc ye zarar gelmesini istemiyorum

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Steam'dan oyun indirmeni öneririm. Ben bazen sağlamindir kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama sana tabii ki güvence veremem. Sonuç itibari ile yasal bir indirme işlemi yapmıyorsun. Ben sana parasını verip hakkınla oynamanı öneriyorum. Ama sağlamindir sitesinde dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun oynamak istiyorsan steam gibi yerlerden parasını verip orjinal satın alacaksın, crackli oynamanı tavsiye etmiyorum.
Kesinlikle hem multiplayer bir oyun ise rahat rahat oynayabilir. Ama sağlamindirde maalesef yok multiplayer oynayamaz yasal olmadığıu için (crackli) olduğu için...

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Steam'dan oyun indirmeni öneririm. Ben bazen sağlamindir kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama sana tabii ki güvence veremem. Sonuç itibari ile yasal bir indirme işlemi yapmıyorsun. Ben sana parasını verip hakkınla oynamanı öneriyorum. Ama sağlamindir sitesinde dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle hem multiplayer bir oyun ise rahat rahat oynayabilir. Ama sağlamindirde maalesef yok multiplayer oynayamaz yasal olmadığıu için (crackli) olduğu için...
zaten çok güzel ücretsiz oyunlar var, ücretli olanları da indirimle yakalıyıp alıcan artık :)

• Beğen
Reactions: CCD

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Steam hayatıma girelden beri hiç birşeyi crack indirmiyorum hatta nefret ediyorum bazı arkadaşların oyunları hata veriyor bakıyorum oyun crack orjinal alıcaksın diyip bırakıyorum sorunu bitmiyor cracklerin.

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Tamamdır önerebileceğiniz beleş oyunlar varmı crack değil fps severim lol gibi oyunlsrı sevmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...