Safari de reklamları engellemek

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
1-2 haftadır girdiğim sitelerde ekranı reklam kaplıyor onu kApatıp sayfayı okuyabiliyorum daha önce bu kadar sık raslamıyordum bu duruma artık daha sık olmaya başladı daha önce girdiğim sitelerde reklam çıkmıyordu artık çıkıyor sdn forumda da öyle daha önce çıkmıyordu artık çıkıyor sizce bunları engelleme şansım var mı safari ayarlarını sıfırladım yine aynı

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Safari genişletmelerinden adguard eklentisi bulup kurunuz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Pardon ben mac üzerinden sandım. Appstore dan aynı eklentiyi bulup kurabilirsiniz.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Safari genişletmelerinden adguard eklentisi bulup kurunuz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Pardon ben mac üzerinden sandım. Appstore dan aynı eklentiyi bulup kurabilirsiniz.
Teşekkürler işe yarayan bi uygulama ama ben eskiden böyle programlara ihtiyaç duymadan sitelerde reklamsız geziyordum şimdi ne oldu da bunlara ihtiyaç duyuyorum anlamadım

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Pardon ben mac üzerinden sandım. Appst
Teşekkürler işe yarayan bi uygulama ama ben eskiden böyle programlara ihtiyaç duymadan sitelerde reklamsız geziyordum şimdi ne oldu da bunlara ihtiyaç duyuyorum anlamadım
Eskiden sitelerin insanlara saygısı vardı. Bu kadar reklamı insanın gözüne sokmuyorlardı. Kendileri kaşınıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Pardon ben mac üzerinden sandım. Appst

Eskiden sitelerin insanlara saygısı vardı. Bu kadar reklamı insanın gözüne sokmuyorlardı. Kendileri kaşınıyor.
Yani Türkçesi Azı karar çoğu zarar adam gibi reklam koymayı bilmeyen kendine webmaster veya site sahibi diyen şahıslar yani açgözlüler yüzünden böyle oldu

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Yani reklamlar sitelerle alakalı bi sorun mu yoksa telefonlarımızla mı ? Adguard eklentisini indirdim telefonuma şimdi reklam görmüyorum gayet güzel

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,280
Telefonla alakalı değil sırf site sahiplerinin daha fazla kazanç sağlamak İçin reklamları abartması

okartal27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Safaride son güncel reklam engelleyici öneriniz var mı?