fish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
iol dedi ki:Kalmamış Blue.silk, ona yakın bir şey vardı biraz önce Fish'e verdim. Anlaşın artık aranızda![]()
bana bi paket ulaşmadı

hala yanlızım

iol dedi ki:Kalmamış Blue.silk, ona yakın bir şey vardı biraz önce Fish'e verdim. Anlaşın artık aranızda![]()
iol dedi ki:Blue elinden almasın diye söyleme böyle şeyler fish![]()
fish dedi ki:iol dedi ki:Blue elinden almasın diye söyleme böyle şeyler fish![]()
doğru haklısın :#
ketum olayım azcık dimi kıss![]()
teknojen dedi ki:sdn kızlar kulübü vardı ama bu da olur yaz beni listeye![]()
sendemi kızsın :^)can dedi ki:teknojen dedi ki:sdn kızlar kulübü vardı ama bu da olur yaz beni listeye![]()
Blue.Silk dedi ki:sendemi kızsın :^)can dedi ki:teknojen dedi ki:sdn kızlar kulübü vardı ama bu da olur yaz beni listeye![]()
yaaa seyy yok yanii :^)emelden dedi ki:Blue.Silk dedi ki:sendemi kızsın :^)can dedi ki:teknojen dedi ki:sdn kızlar kulübü vardı ama bu da olur yaz beni listeye![]()
Duymasın çok kızar yine bak.![]()
sende erkeksin :^) çıkın bakiim dısarı :Spatrick dedi ki:zülalilayda dedi ki:slm kızlar bende varım.aranızda yeni sayılırım çok yoğun olduğum için. fazla online olamıyorum.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
erkek bu!..
nerden vardın bu kanıya merak ettimmpatrick dedi ki:zülalilayda dedi ki:slm kızlar bende varım.aranızda yeni sayılırım çok yoğun olduğum için. fazla online olamıyorum.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
erkek bu!..
bu taş bana galiba bnm erkek olduğumu nerden çıkardınn demekten kendimi alamıyorumYgmuR dedi ki:Buranin ne kadar merakli erkekleri varmis hehe![]()
![]()
ziraatci63 dedi ki:bu taş bana galiba bnm erkek olduğumu nerden çıkardınn demekten kendimi alamıyorumYgmuR dedi ki:Buranin ne kadar merakli erkekleri varmis hehe![]()
![]()
ona sen karar vericenYgmuR dedi ki:ziraatci63 dedi ki:bu taş bana galiba bnm erkek olduğumu nerden çıkardınn demekten kendimi alamıyorumYgmuR dedi ki:Buranin ne kadar merakli erkekleri varmis hehe![]()
![]()
Yooo sana diildi de neden uzerine aldin ki demek erkeksin konuyu bastan sona okumus olsaydin belki yazdigimi anlardin gercekten bayanmisin erkekmisin
kıs bi durr yağmurun kafasını karıştırıyoduk ne güselllBlue.Silk dedi ki:kızz ziraatcinabersin kızz
![]()