Sadece Kızlar Lütfen...

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi borek acarim bogaca bi de cay demledikmi degmen keyfimizeeeeeeeee :) hadi gelin o zaman adres verimmi asagidaki hamamin sagindaki bakkalin yanindaki apt 5 katinda :D

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
daha acık bi adres versen :^)

Börekler peynirli demi :^)

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kiz peyniri nassi pisirim kiyamam ben onaaaaaaaaaaaa ama senin icin ole yaparim gercek peynirle :) eee ist kibrisa 1 saaat da gelir ucak dimi :D

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bi selamda benden kızlar :)
konu süper gidiyo bana da gelin oturmaya bak darılırm valla (K) ^^

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
benm de erkek oldugum bllıdır sanırım borek corek kokusu geldı burnuma dayanamadım daldım ..

e gırdık artık slm nasılsınız kızlarr ..:P

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kızlar nasılsınız yarın bana çaya gelin :P

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kızların grubuna destursuz girmek bize yakışmaz, gelin bizde kahvehaneye gidip bi okey atalım :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ii olurr kızların mekanında ne işiniz varr

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır arkadaşlar erkekler yazmıyor artık buraya... Sadece okuyabilirsiniz ama kimseye söylemeyin tamam mı:)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
sanırım şu anda senden başka erkek yok buradaa:)

dan brown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey soracam neden herkes alakası olmayan konu başlıkları altında cvpler veriyor.örnegin şuan ben bunu ypaıyorum çünkü burası hem fikir paylaşma hemde tartışma ortamı olması gerekirken ortak sorunların konuşması gerek bir ortam olması lazım ama herkes kendine bir pencere açmış ve oradan konuşuyor.NEDEN TÜRKİYEE CUMHURİYETİ ŞUAN BU HALDE bu ve vb sorunlara cvp verecek kişilerle konuşmak istiyorum

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dan brown dedi ki:
birşey soracam neden herkes alakası olmayan konu başlıkları altında cvpler veriyor.örnegin şuan ben bunu ypaıyorum çünkü burası hem fikir paylaşma hemde tartışma ortamı olması gerekirken ortak sorunların konuşması gerek bir ortam olması lazım ama herkes kendine bir pencere açmış ve oradan konuşuyor.NEDEN TÜRKİYEE CUMHURİYETİ ŞUAN BU HALDE bu ve vb sorunlara cvp verecek kişilerle konuşmak istiyorum

Sen de tartışmak istediğin konu ile ilgili olarak yeni bir başlık açabilirsin. Seninde dediğin gibi burası bir tartışmak, fikir alışverişi yapma, bazen de can sıkıntısını giderme ortamı. Herkes konuşmak istediği konuyu rahatlıkla tartışabiliyorz. Tek bir konu başlığı altında her konuyu tartışmak sende hak verirsinki sebze çorbasına döner. Mesela sende NEDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BU HALDE başlıklı bir konu açıp altına görüşlerini yazabilirsin. Hatta ilk görüş olarak ta Türkiye Cumhuriyeti nin sana göre ne halde olduğunu yazarsan seviniriz ;)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
Arkadaşlar kızların grubuna destursuz girmek bize yakışmaz, gelin bizde kahvehaneye gidip bi okey atalım :)

Hakan, Emu'yu burdan kovuyorsun SDN kızlar topluluğuna geliyor. O da yetmiyor "Söyle beni de alsınlar aralarına" diye içimizde asimile olmuş, ( :^) ) kendini bizim gibi hisseden ( :^) ) Burhan'a baskılarda bulunuyor ;D :D

(Burhan patlamadan susayım :L )

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nerde benim devekuşum, kaçmalıyım ;(

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iol dedi ki:
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:

Hakan, Emu'yu burdan kovuyorsun SDN kızlar topluluğuna geliyor. O da yetmiyor "Söyle beni de alsınlar aralarına" diye içimizde asimile olmuş, ( :^) ) kendini bizim gibi hisseden ( :^) ) Burhan'a baskılarda bulunuyor ;D :D

(Burhan patlamadan susayım :L )

Tamam merak etme ikisini de uyarıcam ben ;)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nolduuuu Güzin ablaaaaaaa?
Her konuda bir :( %( ifadesi..

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Çöp çatanlık potansiyeli mi gördün Fish bende :D

Nasıl birini istiyormuş, elimizde varsa bakarız o.O :^)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kıss blue nası birini istion söle iol a :D

ben onda potansiyel gördüm :P

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
patrick dedi ki:
Blue.Silk dedi ki:
dedim yaaaa :(

bunalıma girdim %(

yemeğe verme sakın kendini o.O tut kendini :D

artık cok gec :(

verdim bile :(
3 abak makarna yedim %(

söylee uzunca boylu yapılı olsun accıkta esmer sonracıma böle kenan imirzalı enrique karımımı bişe yapın işte ortaya %(

çok seymi istiyorum Allah aşkınaa %(

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kalmamış Blue.silk, ona yakın bir şey vardı biraz önce Fish'e verdim. Anlaşın artık aranızda o.O