YgmuR dedi ki:selam kizlarrr geldim hg tabikide nasilsiniz bakalim ne var menude hani bisi y oksa ben mutfagaaa gidicem de![]()
![]()
acıktım bende :^)
ne yesem ki ???
YgmuR dedi ki:selam kizlarrr geldim hg tabikide nasilsiniz bakalim ne var menude hani bisi y oksa ben mutfagaaa gidicem de![]()
![]()
dan brown dedi ki:birşey soracam neden herkes alakası olmayan konu başlıkları altında cvpler veriyor.örnegin şuan ben bunu ypaıyorum çünkü burası hem fikir paylaşma hemde tartışma ortamı olması gerekirken ortak sorunların konuşması gerek bir ortam olması lazım ama herkes kendine bir pencere açmış ve oradan konuşuyor.NEDEN TÜRKİYEE CUMHURİYETİ ŞUAN BU HALDE bu ve vb sorunlara cvp verecek kişilerle konuşmak istiyorum
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Arkadaşlar kızların grubuna destursuz girmek bize yakışmaz, gelin bizde kahvehaneye gidip bi okey atalım![]()
iol dedi ki:Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Arkadaşlar kızların grubuna destursuz girmek bize yakışmaz, gelin bizde kahvehaneye gidip bi okey atalım![]()
Hakan, Emu'yu burdan kovuyorsun SDN kızlar topluluğuna geliyor. O da yetmiyor "Söyle beni de alsınlar aralarına" diye içimizde asimile olmuş, ( :^) ) kendini bizim gibi hisseden ( :^) ) Burhan'a baskılarda bulunuyor ;D
(Burhan patlamadan susayım :L )
Blue.Silk dedi ki:kızlaaaaarr derdime derman olun nolaaaaaaaar yaaa![]()
Blue.Silk dedi ki:dedim yaaaa
bunalıma girdim %(
Blue.Silk dedi ki:dedim yaaaa
bunalıma girdim %(
iol dedi ki:Fish yaktın beniii![]()
![]()
patrick dedi ki:Blue.Silk dedi ki:dedim yaaaa
bunalıma girdim %(
yemeğe verme sakın kendinitut kendini
![]()