Sadece Ceza alan Banlanan Üyeler için bir Konu Başlığı olabilir mi =?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akkara

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,003
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,356
Puanları
113
Gerek Forum'dan uzaklaştırma cezası alan üye bildirimlerinin "biletini verdik", "tatile çıktı", "istirahat raporu aldı" vb kullanılan ifadelerle olsun, gerekse "Uçuşan üyeler" olarak adlandırılmış konu başlığıyla olsun forum kurulduğundan bu yana başlığıyla, mesajlarıyla mizahi olarak ele alınmış bir konudur ve bu, bu forumun kültürüdür. Az-çok veya iyi-kötü üyenin neden yasaklanmış olduğu mesaj olarak duyurusu başlıkta yapılmakta. Yasaklanan üyeler ceza puanı sistemine göre forumdan uzaklaştırma almakta.

Önceden üye profillerinde "Uyarılar" diye bir bölüm varmış, (bana denk gelmedi, geçmiş bir konuda gördüm) kim, hangi uyarıyı, hangi tarihte almış, kaç ceza puanı almış, uyarı ne zaman sona erecek, hepsi görüntülenebiliyormuş, şimdi bu bilgiler hâlâ yer alıyor mu - yer almıyor mu bilmiyorum. Ayrıca kimseye kesinlikle nedensiz bir uyarı verilmemeli, üye aldığı uyarı hakkında mutlaka bilgilendirilmeli ki aynı hatayı tekrarlamasın.

Forumdan uzaklaştırma alan üyelerin kendilerini ifade etme, yorum yapma bölümü ve savunma yapma önerisi çok yaş iş. Forum Kuralları zaten oldukça açık.

Mesaj moderasyonlarında düzenlemeyi yapan yönetici adı yazacak diye hatırlıyordum? Sanırım bu uygulama tam oturmadı.
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
13,992
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
22,904
Puanları
113
Yaş
30
Üyeler dua etsin ki bu forumun yöneticileri çok iyi kalpli. Ben DH forumda adminin sağ kolu gibi olmuştum, her hafta en az 2-3 konuyu sildiriyordum. Şimdi foruma "Din" bölümü açılacakmış, "Katı kurallı üye arıyoruz." dediler, moderatörlüğe adaylığımı koydum, tam benlik bir iş çünkü. Artık bana "Recep Baltaş 2" diyebilirsiniz.
Mikayıl Fidan 2 olabilirsin ama Recep Honeystone asla!
Recep baltaş ve din bölümü hiç uyuşmuyor.
Yani Recep baltaş 2 olursan anca Müsülmanlara banı atarsın. ?
 

Developer

admin
Admin
Katılım
27 Şubat 2020
Mesajlar
487
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
1,612
Puanları
93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst