Sadece boyut mu artar

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar merhaba telefonda mp3 dinliyorum ama daha kaliteli bir ses duymak istiyorum mp3 leri flac türüne
convert etsem sadece boyutmu artar acaba yoksa kalitede artarmı bilgisi olan arkadaşlar yazarsa güzel olur :helpsmilie::clap::cool:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar merhaba telefonda mp3 dinliyorum ama daha kaliteli bir ses duymak istiyorum mp3 leri flac türüne
convert etsem sadece boyutmu artar acaba yoksa kalitede artarmı bilgisi olan arkadaşlar yazarsa güzel olur :helpsmilie::clap::cool:
Kaliteyi öyle arttıramazsın sen olmayanı var etmek gibi birşey istiyorsun bu neredeyse imkansız. Flac indirmen gerek. Ayrıca telefonun 24 kbs kalıtesınde müzik çalma kalitesine sahip olmalı, ve flac müziklerini kickas ta ve rutracker da bulabilirsin, en büyük kaynak runtracker ama üyelik gerktirir üyelik meselesi biraz karısık onlarda bazen maıl gelmeyebılıyor ama ıstegıdın sarkıları bulabılıyorsun ben barışmanço nun flac larını bile buldum orada...

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
teseşşkür edrim cecvap için virtual dj ile bastan kayıt yapsam peki yinemi olmaz