SandyShores
Asistan
Elimle düzeltitorum öne düşüyor sonra wax sürüyorum 3-4 saat sonra yine bozuluyor. Ne yapabilirim? Saçım düz, ince telli ama çok sık ve gür. Burnuma kadar geliyor.
Yada her zaman bağlayacaksınız. Ancak çok rahatsız oluyor, ve dökülme yapıyor.Uzatmak istiyorum ama hayal oldu sanırım.
Elimle düzeltitorum öne düşüyor sonra wax sürüyorum 3-4 saat sonra yine bozuluyor. Ne yapabilirim? Saçım düz, ince telli ama çok sık ve gür. Burnuma kadar geliyor.
Saçını yıka ardından fon çek sprey sık (benim saçım cok beterdi her gün bunu yaptım oldu)Elimle düzeltitorum öne düşüyor sonra wax sürüyorum 3-4 saat sonra yine bozuluyor. Ne yapabilirim? Saçım düz, ince telli ama çok sık ve gür. Burnuma kadar geliyor.
Güzel bir wax kullanırsanız, örneğin ben "purple" kullanıyorum. Birde sprey ile desteklerseniz bence düşme gibi ihtimali pek kalmayacaktır.Elimle düzeltitorum öne düşüyor sonra wax sürüyorum 3-4 saat sonra yine bozuluyor. Ne yapabilirim? Saçım düz, ince telli ama çok sık ve gür. Burnuma kadar geliyor.
saçına wax sürdükten sonra biraz sprey sık . ama kimyasal olduğu için zarar verebilirlerElimle düzeltitorum öne düşüyor sonra wax sürüyorum 3-4 saat sonra yine bozuluyor. Ne yapabilirim? Saçım düz, ince telli ama çok sık ve gür. Burnuma kadar geliyor.
Kızı düşürmeye çalışıyorum demiyon daBu forumda çok troll beyin yoksunu varmış ? Komedisiniz. HaWlı olmak için napim attım üfff.
Allah arpsın benim de aklıma napim geldi asdqadsadgfdg