Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2-3 günden beri bedava konuşma bende de kesintiye uğradı. Kredi yükle diyor. E bu kadar sömürebildik (Hesabı değiştirdim, programı tekrar kurdum kâr etmedi)
Demek ki Avusturya'da dayı oğlunu, Amerika'daki halayı, Rusya'daki kızları çok aramışız, onun için artık sunucular kaldıramıyor yoğunluğu... Kısacası sömürmüşüz, sömürümüze dayanamamış.
Bundan önceki mesajları okursanız göreceksiniz ki çoğu kişi: "yakında kapanır" diyordu. Sebebine binaen yorumlar da var. Yani bu saatten sonra eğer kapandıysa, kredi filan istiyorsa gayet normaldir.
Selam adamım yardimci olayim. <<<<<2 gündür sayfada program hakkında bilgi topladım. program kredi satın alındığında doğru secenek dahilinde tabiki (freedays seçeneği) cok kullanışlı ve ucuz görüşme imkanı veriyor. bu seçenekle alınan kredi size 90 gun boyunca sayfasında bulunan 60 ülke ve bu ülkelerin bazı gsm sunucularınıda sınırsız görüşme hakkına sahip oluyorsunuz. Uyelik=freedays=10euro=90 gün sabit telefonlarla görüşme. kredi almadan bir işe yaramıyor. ben aldım kredi yanlız işime yaramayan seçenekten almışım haberim yoktu. şu an arayabiliyorum dakikası 170 krş'a. bir sms de 0.01 euro. yanii bu programı kullanacaksanız freedays uyeliği alıp 90 gün boyunca sabit telefonlarla görüşebiliceksiz. Ayrıca faturanıza da zararı olmayan tamamen xdsl üzeriden çalışan bir sistem. Kısacası işini bilene harikaaa. SAYGILAR... By_GuRKaN