Sabah olan tuhaflık

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dün söylemiştim bugün tekrar ediyorum:

o evi ateşe ver:D:D

KOLPAÇİNO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yani... şimdi kapı kapalımıydı açıkmıydı... kapatmadığın kapının kolunu nasıl tutup açmaya çalışıyorsun ki:D

:D olayları çarpıtmayalım. gece kapatmamıştım kapıyı. sadece minik bi aralık bırakmıştım. sabahta annem kapıyı kapatmış soğuk olmasın diye tabi haberim yok bundan. sabahta açmaya yeltendim ama anam açtı kapıyı işte

--- Mesaj Güncellendi ---

dün söylemiştim bugün tekrar ediyorum:

o evi ateşe ver:D:D

:D:D olmazz başka bi yol bul

KOLPAÇİNO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gece bi ilk oldu gene uzun zamandır rüya görmüyodum ve rüya gördüm sonunda :D oda çok kısaydı ama gördüğüm rüya sdn de bi çekiliş yapılıyodu ve büyük ödül arabaydı ben kazanıyordum :D:D mini cooper

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Rüya demişken biri bana şunu yorumlasın ben şöyle bir rüya görüyordum bir zamanlar.Sağ ayağım bir şeyin üstünde ama sol ayağım boşlukta.Karanlık yani ne kadar derin bir şeyin üstündeyim bilmiyorum hiç bir şeyi göremiyorum sadece sağ ayağımla orda durmasa düşüceğimi biliyorum ama nereye kadar oda belli değil.Neyse birden noluyorsa düşüyorum ama bu düşmenin sonu yok yani o karanlığın içinde düşüş halindeyim ama o korkuyu içimde hissediyorum. Yere çakılacağımı düşünerekten öleceğim diye korkuyorum ama arkadaş yere çarpmıyorum bir türlü. Ama korku halindeyim hadi biri bunu bana yorumlasın.Uydurma değil bire bir gerçek benim rüyam bir kaç defa gördüm ne saçma bir rüyadır arkadaş.

KOLPAÇİNO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rüya demişken biri bana şunu yorumlasın ben şöyle bir rüya görüyordum bir zamanlar.Sağ ayağım bir şeyin üstünde ama sol ayağım boşlukta.Karanlık yani ne kadar derin bir şeyin üstündeyim bilmiyorum hiç bir şeyi göremiyorum sadece sağ ayağımla orda durmasa düşüceğimi biliyorum ama nereye kadar oda belli değil.Neyse birden noluyorsa düşüyorum ama bu düşmenin sonu yok yani o karanlığın içinde düşüş halindeyim ama o korkuyu içimde hissediyorum. Yere çakılacağımı düşünerekten öleceğim diye korkuyorum ama arkadaş yere çarpmıyorum bir türlü. Ama korku halindeyim hadi biri bunu bana yorumlasın.Uydurma değil bire bir gerçek benim rüyam bir kaç defa gördüm ne saçma bir rüyadır arkadaş.

öle boşluklara düşmek fln insanın bilinç altının geliştirdiği bir hayalmiş ya. aslında bilinç altın seni korkunla yüzleştiriyor