Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
sabah namazına genelde uykulu kalkılır.

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Kitap çok güzel. Sene başında okumuştum. Oda arkadaşlarım da okumuşlardı. Kitabı okuduktan sonra namazlarımı daha bir şevkle kılmaya başladım. Ramazan ayına bir haftadan az bir süre kala kitabı tekrar aklıma getirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Kitap konusunu başka yerlere çeken arkadaşımıza da söyleyecek laf bulamıyorum. Neyse hiç tartışmaya girmek istemiyorum. Böyle güzel bir kitabın tanıtımını yapan konunun amacından sapmamasını ümit ediyorum.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
sabah namazına genelde uykulu kalkılır.

neden öyle dedin anlamadım:)

Kitap çok güzel. Sene başında okumuştum. Oda arkadaşlarım da okumuşlardı. Kitabı okuduktan sonra namazlarımı daha bir şevkle kılmaya başladım. Ramazan ayına bir haftadan az bir süre kala kitabı tekrar aklıma getirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Kitap konusunu başka yerlere çeken arkadaşımıza da söyleyecek laf bulamıyorum. Neyse hiç tartışmaya girmek istemiyorum. Böyle güzel bir kitabın tanıtımını yapan konunun amacından sapmamasını ümit ediyorum.

rica ederim ilk okuduğumda çok beğenmiştim ve bir çok arkadaşıma hediye ettim inanın anlatmaktan daha çok işe yarıyor kendi okuması.Bende konunun bu şekilde tartışılıp kilitlenmeye yol açılmasını istemiyorum.Lütfen laflarımızı tartıp konuşalım.:flowers:

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sabah namazına genelde kalkılamadığı için, sabah namazından sonra uyunur :D:D:D
valla iş güç olmasa her zaman öyle yapıcam ama bu sefer iki üç saat uyku yetmiyor. bi iki hafta o şekilde idare etsen sonra bayılıp kalıyosun bi gün :D filan..

alıştırmak lazım bünyeyi aslında.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
sabah namazına genelde kalkılamadığı için, sabah namazından sonra uyunur :D:D:D
valla iş güç olmasa her zaman öyle yapıcam ama bu sefer iki üç saat uyku yetmiyor. bi iki hafta o şekilde idare etsen sonra bayılıp kalıyosun bi gün :D filan..

alıştırmak lazım bünyeyi aslında.

Uykuya ihtiyacın varsa sabah namazından sonra saat sabah 7'ye kadar 4 saat, sabah 8'e kadar 5 saat daha uyuyabilirsin. Namazı imsak vakti girince kıl, yat. :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
hocam imsak saat 4:01 bugün itibariyle, kıldın yattın 4.15 olsun. sabah 7.30 da kalkıyorum 3 küsur saat uyku.. yeter aslında alışırsan ama şimdilik yetmiyor, 4,5 - 5 saat filan olsa ancak.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Çok geç yatınca ne içteki saat ne de dıştaki saat işe yarıyor. 12'de yatmak lazım.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
evet.seytan kandırıyor.kafası kalkmıyo insanın

ssshamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sanırım bu kitap bi aralar 1lira ya satılıyodu. Seferberlik olmuştu :thumbup1:

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
:D yazılanlar çok hoşuma gitti. :D
Mükemmel Paylaşım mükemmel yazılar.
Sabah namazınızı kılıyorsunuz ne güzel biraz menfaatçi olalım :D namazlardan sonra inş bizlere dua edersiniz. iyi insanların duaları kabul olur.
Diyecek söz bulamıyorum :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
bu kitap hediye olarak verilmeli bence herkes okusun

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
En kısa sürede temin etmem gereken bir kitap

o_guzhan_6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya alarmı kurarsın kalkarsın, koskoca kitapta ne yazıyo acaba merak ediyorum :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
O kadar şey yazıyoki günümüz imkanlarında kalkıp kılmadığın için kendinden utanırsın(kılmıyorsan eğer)