mperk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 55
Hayrıl olsun güle güle boz 
Hayrıl olsun güle güle boz![]()
Bvlgari / BVLGARİ BLACK GOLD +KARGO BİZDEN sahibinden.com
Bvlgari black gold 2
![]()
![]()
Bunlar kopyası... Çok güzel ama saat![]()
Nerden bilecek pahalı bişey olduğunu.![]()
Sokakaklarda ki reklam tabelalarında gördüm, Taksimde falan hala duruyor. Resmi de o kadar aramama rağmen ancak resmi sitesinden bulabildim, o nedenle fiyatını bilmiyorum. Arayışım devam ediyor, kafama taktım bu saati.hangi reklamda gördün aradım bulamadım link verirseniz sevinirim çok güzelmiş cidden![]()
Ya yarın yada 2 gün içinde elimde olacak sanırsam saat.![]()
Güle güle kullan.. Demek siparişin onaylandı ve kargo teslimatı yapıldı![]()
Yok daha kargoya verilmemiş çıkışa hazırmış verilmek üzere..![]()
Ben anladımbunun gümüşünü kullanıyorum güzel saat ama tek eksiği var gece saati göremiyosun hani o ışık depoluyo sonra saat ışığı yansıtıyo felan neyse anladınız beni heralde![]()
bunun gümüşünü kullanıyorum güzel saat ama tek eksiği var gece saati göremiyosun hani o ışık depoluyo sonra saat ışığı yansıtıyo felan neyse anladınız beni heralde![]()
gerekli değil yani :dbildiğim ona fosfor deniyoonlar en fazla 30 dakika etkilidir sonra yalan
![]()
Arkadaşlar saat dün itibari elime ulaştı gayet güzel fiyatı başka sitelerde 600 tl civarı..
Nivada NM7055LCC3
Çok yakın kendi saatimin resimlerini siteye koyacağım hafıza kartını bulabilirsem..
Aynen kardeş bir tanede sen al bence indirim bitmeden.![]()
Kardeş benim o saati al zaten o yok onun yerine bunu verirler sanada.![]()
Diyosun![]()
Denemeye değer bir düşünelim bakalım.
Güzel günlerde kullan...
Hepsiburada.com : Nivada NM7055LÇ03 Erkek Kol Saati | Saat ve Aksesuar
Kardeş bu ürün kalmadığı için benim şuan kullandığım saati gönderecekler sana alacaksan tavsiye ederim güzel ve şekil bir saat.![]()
Çok teşekkürler.. Arkadaşıma tavsiye edeceğim.
Madem beğendin bunu referans olarak gösterebilirim![]()