S9 plus batarya dışında güzel cihaz.Forumlardan okuduğum kadarıyla 5,5-6 saat ekran süresi veriyor.Samsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?
S9 Plus güzel cihaz batarya tamamen kullanım tarzıyla alakali oyun odaklı olursa üzer seni günlük sosyal medya vs de günü kurtarırSamsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?
Teşekkürler. Günlük telefon görüşmesi, sosyal medya, internette gezinme olarak kullanıcam batarya 1 günü çıkarır mı?S9 Plus güzel cihaz batarya tamamen kullanım tarzıyla alakali oyun odaklı olursa üzer seni günlük sosyal medya vs de günü kurtarır
Teşekkürler. Hepsiburada da S10 e S9 plus’a göre fiyatı da uygun. S10 e kavisli ekran değilmiş kavisli ekran hiç kullanmadım o deneyimi yaşamak istiyorum aslında. Ama benim için önemli olan kamera performansı, bataryası vs. Bunlar da iyiyse bence güzelS10e'ye bakabilirsiniz, S9'a göre kamera ve işlemci konusunda geliştirmeler var. Onun haricinde güzel telefondur, batarya performansı olarak günü kurtarır.
Düzenleme: S9 diye okumuşum. Neyse, S9+ için de aynı düşüncelerim geçerli; S10e'nin S9'a göre dezavantajı bataryası.
Galaxy S10e öneririm batarya dışında S9 Plus dan daha iyi.Samsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?
Pil performansı benim için önemli şuanki telefonum ıphone 5s oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanımı ve günlük internette gezinme, telefon görüşmesi ihtiyacım olanlar bunlar.Pil sizin için önemli değilse alın güzel cihaz. Ekranı , performansı ve özellikle kamerası muazzam bir cihaz. Ancak pili vasat. Çok kötü bir pil performansı var rakiplerine kıyasla. 4 saat civarı alırsın sosyal medya kullanımı ile oyunlarda düşebilir bu. Bataryayı göz ardı edersek ben her yönüyle öneririm cihazı.
Pil önemliyse bence başka modellere veya markalara yönelin. Ben 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyordum en fazla. O da oyun oynamazsam sosyal medyaya bakarsam. Oyuna girerseniz pil su gibi gidiyor zaten.Pil performansı benim için önemli şuanki telefonum ıphone 5s oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanımı ve günlük internette gezinme, telefon görüşmesi ihtiyacım olanlar bunlar.
Samsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?
İkinci el Mate 10 Pro ya bı bak derim.Eski bir cihaz olsada batarya konusunda piyasanın en iyi cihazlarından biri.Pil performansı benim için önemli şuanki telefonum ıphone 5s oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanımı ve günlük internette gezinme, telefon görüşmesi ihtiyacım olanlar bunlar.
Aslında Samsungun S serisinden bir cihaz kullanmadım bugüne kadar. S serisinden pil, kamera gibi konularda tatmin edici cihaz hangisi S10 e mi tavsiye edersiniz ?Pil önemliyse bence başka modellere veya markalara yönelin. Ben 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyordum en fazla. O da oyun oynamazsam sosyal medyaya bakarsam. Oyuna girerseniz pil su gibi gidiyor zaten.
S10e batarya dışında her konuda mutlu eder ama bataryada bu cihazdan çok şey bekleme.Aslında Samsungun S serisinden bir cihaz kullanmadım bugüne kadar. S serisinden pil, kamera gibi konularda tatmin edici cihaz hangisi S10 e mi tavsiye edersiniz ?
Samsung S serisinde çok başarılı değil batarya olarak. Batarya önemliyse ve amiral gemisi istiyorsan Galaxy Note bakmalısın.Aslında Samsungun S serisinden bir cihaz kullanmadım bugüne kadar. S serisinden pil, kamera gibi konularda tatmin edici cihaz hangisi S10 e mi tavsiye edersiniz ?