S9 Plus alınır mı ?

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Samsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Samsung S9 plus almak istiyorum bütçem bu kadar. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz batarya ne kadar gidiyor ?
S9 plus batarya dışında güzel cihaz.Forumlardan okuduğum kadarıyla 5,5-6 saat ekran süresi veriyor.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
S9 Plus güzel cihaz batarya tamamen kullanım tarzıyla alakali oyun odaklı olursa üzer seni günlük sosyal medya vs de günü kurtarır

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
S9 Plus güzel cihaz batarya tamamen kullanım tarzıyla alakali oyun odaklı olursa üzer seni günlük sosyal medya vs de günü kurtarır
Teşekkürler. Günlük telefon görüşmesi, sosyal medya, internette gezinme olarak kullanıcam batarya 1 günü çıkarır mı?

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
S10e'ye bakabilirsiniz, S9'a göre kamera ve işlemci konusunda geliştirmeler var. Onun haricinde güzel telefondur, batarya performansı olarak günü kurtarır.

Düzenleme: S9 diye okumuşum. Neyse, S9+ için de aynı düşüncelerim geçerli; S10e'nin S9'a göre dezavantajı bataryası.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
S10e'ye bakabilirsiniz, S9'a göre kamera ve işlemci konusunda geliştirmeler var. Onun haricinde güzel telefondur, batarya performansı olarak günü kurtarır.

Düzenleme: S9 diye okumuşum. Neyse, S9+ için de aynı düşüncelerim geçerli; S10e'nin S9'a göre dezavantajı bataryası.
Teşekkürler. Hepsiburada da S10 e S9 plus’a göre fiyatı da uygun. S10 e kavisli ekran değilmiş kavisli ekran hiç kullanmadım o deneyimi yaşamak istiyorum aslında. Ama benim için önemli olan kamera performansı, bataryası vs. Bunlar da iyiyse bence güzel

Reaksiyon puanı
8,191
Pil sizin için önemli değilse alın güzel cihaz. Ekranı , performansı ve özellikle kamerası muazzam bir cihaz. Ancak pili vasat. Çok kötü bir pil performansı var rakiplerine kıyasla. 4 saat civarı alırsın sosyal medya kullanımı ile oyunlarda düşebilir bu. Bataryayı göz ardı edersek ben her yönüyle öneririm cihazı.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Pil sizin için önemli değilse alın güzel cihaz. Ekranı , performansı ve özellikle kamerası muazzam bir cihaz. Ancak pili vasat. Çok kötü bir pil performansı var rakiplerine kıyasla. 4 saat civarı alırsın sosyal medya kullanımı ile oyunlarda düşebilir bu. Bataryayı göz ardı edersek ben her yönüyle öneririm cihazı.
Pil performansı benim için önemli şuanki telefonum ıphone 5s oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanımı ve günlük internette gezinme, telefon görüşmesi ihtiyacım olanlar bunlar.

Reaksiyon puanı
8,191
Pil performansı benim için önemli şuanki telefonum ıphone 5s oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanımı ve günlük internette gezinme, telefon görüşmesi ihtiyacım olanlar bunlar.
Pil önemliyse bence başka modellere veya markalara yönelin. Ben 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyordum en fazla. O da oyun oynamazsam sosyal medyaya bakarsam. Oyuna girerseniz pil su gibi gidiyor zaten.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Batarya ve buna bağlı olarak ekran süresi cidden kötü, S10 Lite ve S10e'ye bakmanızı öneririm.

Ekran süresi olarak S10 Lite en önde, S10e ikisinin arasında sayılır.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkinci el Mate 10 Pro ya bı bak derim.Eski bir cihaz olsada batarya konusunda piyasanın en iyi cihazlarından biri.

Eren 43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Pil önemliyse bence başka modellere veya markalara yönelin. Ben 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyordum en fazla. O da oyun oynamazsam sosyal medyaya bakarsam. Oyuna girerseniz pil su gibi gidiyor zaten.
Aslında Samsungun S serisinden bir cihaz kullanmadım bugüne kadar. S serisinden pil, kamera gibi konularda tatmin edici cihaz hangisi S10 e mi tavsiye edersiniz ?

Reaksiyon puanı
10,315
yeğenim batarya önemsiyosun madem bu kadar, Samsung'un M serisi 6 bin mah.'lik cihazlarından al bir tane, istediğin işini gör.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
oyun oynamak için almıyosan s9+ gün içerisinde yeterli olacaktır

Reaksiyon puanı
8,191
Aslında Samsungun S serisinden bir cihaz kullanmadım bugüne kadar. S serisinden pil, kamera gibi konularda tatmin edici cihaz hangisi S10 e mi tavsiye edersiniz ?
Samsung S serisinde çok başarılı değil batarya olarak. Batarya önemliyse ve amiral gemisi istiyorsan Galaxy Note bakmalısın.