• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S9+ mı Note 9 mu?

Konu sahibi marka takıntısından kurtulsa o kadar çok alternatif var ki
Ben konu sahibinin yerinde olsam önce bu marka takıntımdan kurtulurdum RN8 Pro alırdım konu da burada kapanırdı böylece bu konu da don lastiği gibi uzamazdı
Note 9 ve S9+'ın yanında RN8 Pro biraz düşük kalır. Mi9T Pro veya Mi9 düşünebilir.

Konu sahibi marka takıntısından kurtulsa o kadar çok alternatif var ki
Ben konu sahibinin yerinde olsam önce bu marka takıntımdan kurtulurdum RN8 Pro alırdım konu da burada kapanırdı böylece bu konu da don lastiği gibi uzamazdı
Cihazı ben almıyorum , arkadaşım alıyor. Ayrıca S9+ , Note 9 gibi cihazlar varken RN8 Pro almak fanboyluktan başka bir şey olmazdı. Şu an iPhone 11 kullanıyor ve gayet memnun. Bu yorumların hepsini okuttum tüm yorumları dikkate aldı arkadaşım ve iPhone 11'de karar kaldı. Üstte arkadaşın dediği gibi ileride cihazı satacağı zamanda minimum değer kaybedecek. O yüzden her yönden memnun cihazından.

Cihazı ben almıyorum , arkadaşım alıyor. Ayrıca S9+ , Note 9 gibi cihazlar varken RN8 Pro almak fanboyluktan başka bir şey olmazdı. Şu an iPhone 11 kullanıyor ve gayet memnun. Bu yorumların hepsini okuttum tüm yorumları dikkate aldı arkadaşım ve iPhone 11'de karar kaldı. Üstte arkadaşın dediği gibi ileride cihazı satacağı zamanda minimum değer kaybedecek. O yüzden her yönden memnun cihazından.
O halde arkadaşına hayırlı olsun diyorum 3-4 sene rahat rahat kullanır 2.el değeri yüksek olduğu için satacağı zaman fazla zarara girmeyecek bu arada RN8 Pro almak nasıl fanboyluk oluyor acaba ben bu yılın en iyi f/p ürünü olduğu için RN8 Pro alırdım çünkü bir telefona 6-7 bin gibi rakamlar vermek bana mantıklı gelmiyor

O yönden haklısın bende bir telefona o kadar vermeye karşıyım. Ancak almakta kararlı olan birisi üst seviye telefon alacak kadar bütçeye çıkabiliyorsa orta seviye almak bence mantıklı bir hareket olmaz.

O yönden haklısın bende bir telefona o kadar vermeye karşıyım. Ancak almakta kararlı olan birisi üst seviye telefon alacak kadar bütçeye çıkabiliyorsa orta seviye almak bence mantıklı bir hareket olmaz.
Yani diyorsun ki telefonu alacak adam zaten 6-7 bini gözden çıkarmış bize de bu fiyat segmentinde en iyi öneride bulunmak düşer

Yakın bir arkadaşım telefonunu yenilemeyi düşünüyor. Marka takıntısı olduğu için Samsung veya Apple dışında herhangi bir marka almak istemiyor. Bütçesine göre 2 model bulduk. Bende S9+ var arkadaşıma gösterdim inceledi ve cihazı gayet beğendi. Ancak Note 9'un 4000mah pili olduğu için kararsız kaldı. Sizce S9+ almak mı mantıklı yoksa üstüne daha ekleyip Note 9 almak mı mantıklı? Cihazların kamerası , teknik özellikleri falan aynı. Sadece Note 9'da 500mah yüksek batarya ve kalemi mevcut.

Şimdiden teşekkürler
note 9