S9+ Canlı Odak modu hakkında

hknerdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar,
Bende s9+ var. Kamera konusunda yer yer iPhone X ile kıyaslıyorum. Çoğu modda baş başa hatta daha önde olmasına rağmen düşük ışıklı bir yerde canlı odak modu çok kötü kalıyor iphone x e göre. Pro modda manuel odak modu var kendim manuel deniyorum fakat onda da heryer flu oluyor. Düşük ışıklı bir yerde s9+ ile nasıl bir flu çekimi yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
İyi günler arkadaşlar,
Bende s9+ var. Kamera konusunda yer yer iPhone X ile kıyaslıyorum. Çoğu modda baş başa hatta daha önde olmasına rağmen düşük ışıklı bir yerde canlı odak modu çok kötü kalıyor iphone x e göre. Pro modda manuel odak modu var kendim manuel deniyorum fakat onda da heryer flu oluyor. Düşük ışıklı bir yerde s9+ ile nasıl bir flu çekimi yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çoğu telefonda bu aynı durum söz konusu. Düşük ışık oldumu kamera objeyi ayırmakta zorlanıyor.

hknerdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu telefonda bu aynı durum söz konusu. Düşük ışık oldumu kamera objeyi ayırmakta zorlanıyor.

Netlik konusunda iPhone X in çok gerisinde kalıyor. Dediğim gibi düşük ışıkta kalıyor bu ama pro moduna geçince netlik tekrar geliyor bu konuya açıkçası anlam veremedim.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 8 de de aynı şekilde ışığın az olduğu yerlerde nesneyi odaklamıyor canlı odak çalışmıyor