Soru S9+ Alınır Mı?

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Elimde Redmi Note 10 5G mevcut.
Ekranı ve Kamera kalitesinden dolayı Samsung S9+ almak istiyorum. Takaslık cihazlara bakıyorum. Sizce alsam pişman olur muyum? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi?

Reaksiyon puanı
3,029
Mantıklı bir geçiş olduğunu sanmıyorum. Zaten o cihazın pek güncelleme aldığı söylenemez. Ekran Super AMOLED olduğu için iyi, eğer OLED ekranlı bir telefon alırsan benzer kaliteyi alabilirsin. Yeni telefonlar kamera konusunda zaten daha marifetli. S9'un kamera kalitesinde bir cihaz bulman çok zor olmayacaktır.

Kısacası, güncel bir telefonla takas yapabilirsin.

Alper__

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Mantıklı bir geçiş olduğunu sanmıyorum. Zaten o cihazın pek güncelleme aldığı söylenemez. Ekran Super AMOLED olduğu için iyi, eğer OLED ekranlı bir telefon alırsan benzer kaliteyi alabilirsin. Yeni telefonlar kamera konusunda zaten daha marifetli. S9'un kamera kalitesinde bir cihaz bulman çok zor olmayacaktır.

Kısacası, güncel bir telefonla takas yapabilirsin.
İki telefonda 3000TL bandında 2.elde.
Ben elimden para çıkmadan halletmek istiyorum 3000TL 2.el Samsung S9+'a rakip telefon bulabilir miyim?

Reaksiyon puanı
3,029
İki telefonda 3000TL bandında 2.elde.
Ben elimden para çıkmadan halletmek istiyorum 3000TL 2.el Samsung S9+'a rakip telefon bulabilir miyim?
Xiaomi Mi 8 olabilir. Sanırım MIUI 13 de alacak. Ekran AMOLED olduğu için iyidir. Kamera da iyi, zaten kendisi bir dönem amiral gemisiydi.