Transistor
Profesör
Merhaba arkadaşlar, cuma günü almayı planladığım s8'in rengini size sormak istedim.İki renk arasında kaldım. Hangi rengi tercih etmeliyim? Siz olsanız hangi rengi alırsınız. Şimdiden teşekkür ederim 
Teşekkürler hocam. Peki iki renkten hangisini alırdınız?Siyah renk arkada parmak izi yapıyor diye duydum.Ben olsam Orkide Grisi alırdım.
Teşekkürler hocam. Peki iki renkten hangisini alırdınız?
Ben gold aldım böyle duruyorTeşekkürler cevaplarınız için.Kendi fikrimi söylemem gerekirse golda bir tık daha yakınım. Nedeni siyah en çok satılan renk ve parmak izi. Sizin fikirleriniz de önemli tabii.
Önü hepsinde siyah zatenMidnight Black.
Gold renkler çok cıvık, çok çirkin duruyo samsunglarda.
Çerçevesizliği göstermesi açısından da black![]()
Neden orkide olan seçeneklerde değil?![]()
Alacağım yerde yokNeden orkide olan seçeneklerde değil?![]()
Orkide Grisi ve Siyah alınır Gold renk Samsung'un telefonlarına bence yakışmıyor.Ayrıca beklersen mavi rengi de çıktı Bir kaç aya gelir.Merhaba arkadaşlar, cuma günü almayı planladığım s8'in rengini size sormak istedim.İki renk arasında kaldım. Hangi rengi tercih etmeliyim? Siz olsanız hangi rengi alırsınız. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Aynen ya orkide al ya siyah ama siyah bambaska abi ya. Gece video izliyorum sadece ekran gozukuyor telefon kayboluyorOrkide Grisi ve Siyah alınır Gold renk Samsung'un telefonlarına bence yakışmıyor.Ayrıca beklersen mavi rengi de çıktı Bir kaç aya gelir.
Güle güle kullanin , hayirli olsunSaolun cevaplar için siyahı aldım salı veya çarşamba gelir artık![]()
Teşekkürler hocamGüle güle kullanin , hayirli olsun
Aramiza hosgeldin simdidenSaolun cevaplar için siyahı aldım salı veya çarşamba gelir artık![]()
HoşbuldumAramiza hosgeldin simdiden![]()
Hayırlı Olsun,deneyimlerini bekliyoruz alacak arkadaşlara da referans olur hem.Saolun cevaplar için siyahı aldım salı veya çarşamba gelir artık![]()