S8 PLUS MI? XZ PREMIUM MU?

Muhammet Kangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, başka telefon önermeyin lütfen

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Burada tartışılacak birşey yok ekran kasa oranı ve sağlamlık konusundaki düşüncelerin çok etkiliyorsa xz premium alırsın ikiside çok güçlü cihazlar bana kalırsa S8 ama plus değil plus kullanışsız bir boyutu var emin olun s8 gayet yeterli olacaktır size

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 Plus
Düşük ışıktaki kamera performansı ve tasarımı sebebiyle bunu söylüyorum.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Ha burada bana kalırsa tek fark 960 fps video çekimi benim için asla bir kriter değil ama sizin için öyle mi bilemem..

Edit: XZ nin hem boyutu büyük hemde o gereksiz çerçeveler yüzünden telefon devasa gözüküyor. Bir de o aynalı olan model çok parmak izi bırakıyor. Sony nin samsunga göre daha iyi güncellediğini biliyorum cihazlarını ama ikiside amiral gemisi olduğu için ikisinede son derecede özen göstereceklerdir. Kamerasıda s8e göre iyi değil malesef.
Bonus: sony nin köşeli tasarımı yüzünden bazılarının pantolon cepleri yırtılıyormuş

Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yahu benim s8 cebime girmiyor. Xz premium'u düşünün.

Muhammet Kangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sony tasarım anlayışını değişmiyor maalesef onu öyle kabul ettik artık ama özellikleri ve sağlamlık açısından çok iyi bir kongre de senenin telefonu felanda seçildi hatta note 8 beklenir mi sizce
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende z5 premium var yine baglayamiyorum :D

Muhammet Kangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Onlara dikkat edilir artık ama 5.5 inç altı telefon kullanmayı sevmiyorum malum ellerim büyük biraz

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
S8 Plus akar, akar, akar da Sony'in ne x'i ne z'i ne de alfabesi önünü tutar.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
İşte üstüne bastın. Herhangi bir eğilme işleminde düşüyor.

:D bu tam bir test niteliğinde bence, eğer bağlayabiliyorsan o telefonun boyutu idealdir
--- Gönderi Güncellendi ---
Onlara dikkat edilir artık ama 5.5 inç altı telefon kullanmayı sevmiyorum malum ellerim büyük biraz

Xz kullanmak için ellerinizin baya büyük olması gerek, hemde o sadece hiç bir işe yaramayan çerçeveler uğruna

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Cebinizdeyken bağcıklarınızı bağlayabiliyor musunuz?
Benım g5 ayakkabiyi bağlarkan böğrüme batıyor... Hele xz pre nin o sivri köşeleri :(
Pıçak gibi böğrüne saplanır insanın

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, başka telefon önermeyin lütfen

Galaxy S8 sana daha iyi olur.Çerceve oranları felan gayet başarılı bir cihaz.Hiç düşünmeden al derim.Seni zorda bırakmayacak bir ürün.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
An itibariyle yılın şampiyon telefonu unvanını devam ettiren bir cihaz olarak tekrar belirterek tabiki S8 Plus diyorum.

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Her ikisi de bikaç sene boyunca götürebilecek telefonlar. Ama XZ Premium'un artık klasikleşmiş tasarımından dolayı ( Çok beğenenler var, o yüzden onlar için sıkıntı yok. ) ben S8 Plus diyorum. Ama S8'de alınabilir çünkü pek fazla fark bulunmuyor, hemde biraz daha ucuza.