S8 mi S8 plus mı?

S8 veya s8 plus ?

• Samsung Galaxy S8

Kullanılan: 14 46.7%
  • Samsung Galaxy S8 plus

Kullanılan: 11 36.7%
  • Ya da başka altarnetif...

Kullanılan: 5 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    30

SoundWaves

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostlar konu başlığından da anlaşıldığı gibi ikisi arasında kaldım . Samsung galaxy tab s3 ile kombine kullanacağım . S8 plus fiyat farkını hak ediyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ; Sizce s8 mi s8 plus mı ? (Neden belirtirseniz çok sevinirim uzun süre kullanmak istiyorum şimdiden teşekkürler dostlar )

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 ile S8 Plus arasında 500 mah pil ve 0.4 inç ekran boyutu farkı var. Başka fark yok.
500 TL fark vardı aralarında bence deymez. 500 TL verip vermeme meselesine sizin karar vermeniz gerekiyor.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
--- Gönderi Güncellendi ---
Elim büyük 6.2 inç kullanabilirim dersen plus al en azından pilden kazancın olur aralarında başka bi fark yok zaten ben alacak olsam s8 plus alırdım

Son düzenleme:

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Açıkcası şu S8 fiyatını hak ederken bence S8+ plus hak etmıyor. Neden diye sorarsan parmak izini alışkanlık haline getiren birisi o kadar büyük yere erişmekte zorlanır ve 500mah ve o kadar ekran içinde fazladan para vermek çokda mantıklı olmasa gerek.
Yalnız benım görüşümce S8 hem fiyatını fazlasıyla hak ediyor hemde kullanış bakımından çok ama çok rahat.
En iyi bir mağaza gidip elinize alın hangısı içinize siner ve kullanım sizin iç,n kolay olursa kararı ona göre verin derim

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
500 tl fark var 500 mah için verilmez şahsi fikrim zaten s8 bir günü çıkarıyor eğer istiyorsanız 10.000 mah lık xiaomi powerbank alırsınız 50tl ye hepsiburadadan kullanırsınız

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
benim fikrime kalırsa c9 pro veya a7 2017 alsan bile yeter ama bana sorucak olursan s8+ hem daha fazla ekran hem daha fazla işleci vs vs ..

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
S8+ pil anlaminda avantaj vaad etmiyor ki? Hatta testlerde s8in cok az bir farkla daha uzun sure gittigini biliyorum

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S8+ pil anlaminda avantaj vaad etmiyor ki? Hatta testlerde s8in cok az bir farkla daha uzun sure gittigini biliyorum
Şimdi YouTube dan bi vidio izledim test bitiminde s8 kapandığında s8 plusın %7 lık kısmı duruyodu tabi bu %7 lık kısım ne kadar dikkat çeker orası ayrı mesele

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bence en rahatından c9 veya c7 pro almanı tavsiye ederim ben bir sorun ile karşılaşmadım b utelefonlarda şu ana kadar

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Aradaki fark 500TL ye deymez. Ama S8 Plus daha cazip geliyorsa o kadar para veriyorsun pişman olma Plus al. Eline hangisi rahat geliyorsa mağazada dene.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Dostlar konu başlığından da anlaşıldığı gibi ikisi arasında kaldım . Samsung galaxy tab s3 ile kombine kullanacağım . S8 plus fiyat farkını hak ediyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ; Sizce s8 mi s8 plus mı ? (Neden belirtirseniz çok sevinirim uzun süre kullanmak istiyorum şimdiden teşekkürler dostlar )

Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum para sıkıntın yoksa ciddi bir anlamda Samsung galaxy Note 8 i beklemeni tavsiye ederim 6.3 inc boyutuyla çift kamera gibi işlemcide daha ileri düzey de ama onu beklemeyem bugünlerde alıcam diyorsan elin büyükse samsung galaxy s8 plus al derim 3500 mAh pil kapasitesi oldukça günlük kullanıma yeterli s8 ile farkları boyutu ve pili ancak samsung dışında başka telefon almanı tavsiye etmem pek memnun etmeyebilir başka telefonlar eğer başka alıcaksan Htc U11 veya Sony Xperia XZ Premium derim ucuz bir şey istersen diye ama diyorsan param sıkıntım var o zaman samsung galaxy s8 tabi öncelikle note 8 e bakmanı isterim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ekran boyutuna bakarak karar vermeniz en doğrusu...

Volkan İlgen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum merhaba s8 plus kullanıyorum kesinlikle farkı hak ediyor tavsiye ederim.

SoundWaves

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum para sıkıntın yoksa ciddi bir anlamda Samsung galaxy Note 8 i beklemeni tavsiye ederim 6.3 inc boyutuyla çift kamera gibi işlemcide daha ileri düzey de ama onu beklemeyem bugünlerde alıcam diyorsan elin büyükse samsung galaxy s8 plus al derim 3500 mAh pil kapasitesi oldukça günlük kullanıma yeterli s8 ile farkları boyutu ve pili ancak samsung dışında başka telefon almanı tavsiye etmem pek memnun etmeyebilir başka telefonlar eğer başka alıcaksan Htc U11 veya Sony Xperia XZ Premium derim ucuz bir şey istersen diye ama diyorsan param sıkıntım var o zaman samsung galaxy s8 tabi öncelikle note 8 e bakmanı isterim
Dostum çok teşekkür ederim . Ya kafamı karıştıran tablet s3 olacak yani ufak çaplı 3d render alma ,slayt alma işi vb oradan halledeceğim . Tablette varken note 8 gerekli mi . En azından bu kombinasyon 2 sene idare etmez mi ?
Bu parmak izi olayı doğru mu peki ? Yani telefon cidden iphone 7 plustan bile uzundu . Zorlanmıyor musunuz ?
Bu parmak izi olayı doğru mu pekş
S8 ile S8 Plus arasında 500 mah pil ve 0.4 inç ekran boyutu farkı var. Başka fark yok.
500 TL fark vardı aralarında bence deymez. 500 TL verip vermeme meselesine sizin karar vermeniz gerekiyor.
Peki o 0.4 inch genişlik anlamında görüntülemede çok farkeder mi dostum ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum çok teşekkür ederim . Ya kafamı karıştıran tablet s3 olacak yani ufak çaplı 3d render alma ,slayt alma işi vb oradan halledeceğim . Tablette varken note 8 gerekli mi . En azından bu kombinasyon 2 sene idare etmez mi ?

Bu parmak izi olayı doğru mu peki ? Yani telefon cidden iphone 7 plustan bile uzundu . Zorlanmıyor musunuz ?

Bu parmak izi olayı doğru mu pekş

Peki o 0.4 inch genişlik anlamında görüntülemede çok farkeder mi dostum ?
Render falan alacağım diyorsunda S8'in ve Note 8'in donanımları Tab S3'den komik bir şekilde çok daha güçlü.
Paran varsa yeni Note'u al derim. Çünkü kamera anlamında da daha iyi olacak ve tableti bir yerlere götüremediğinde 6.4-6.3 ekranda rahat rahat kalemle çalışabilirsin.

Volkan İlgen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Parmak izi olayını sormuşsunuz benim normale göre elim baya küçük ilk aldıgımda tuhaf geldi 1,2 saate alıştım sorun yaşamadım

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
samsung galaxy s8