kocakaplan1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Note 7 kullanıcısıydım malum olanları biliyorsunuz . Bu 2 tel arasında sizce hangisi ?
6s bence lakin s7 nin teknik detayları daha iyiNote 7 kullanıcısıydım malum olanları biliyorsunuz . Bu 2 tel arasında sizce hangisi ?
İos a alışırım her iki işletim sisteminede hakim sayılırım birde iphone 7 yi görsem iyi olacaks7 alırsanız 6s'e göre; daha iyi bir arka ve ön kamera, kişiden kişiye değişen cam tasarım güzelliği, ip68 sertifikası ve suya dayanıklılık özeliklerine sahip olucaksınız.
6s alırsanız s7'e göre; daha hızlı ve kararlı çalışan parmak izi sensörü, yüksek performans ve grafik işlemci, daha uzun kullanım, 3d touch ( ki alışınca ve ios10 gelmesiyle beraber kullanıcılara büyük kullanış kolaylığınsunuyprmolucak ) yine kişden kişeye değişik aliminyum tasarım daha sağlam.
İkiside iyi cihazlar hangi işletim sistemini seçeçcek olmanız önemli iki cihazda sizi üzmeyecektir.
Note 7 de edge ekranı gördüm benim işime hiç yaramayacak birşey için extra para vermeye gerek yokmuş anlamış oldumS7 edge
6 değil iphone 6s demiştim yanlış anlamışsınız sanırımS7 bence, samsung şimdiden S6 nın fişini çekmenin hazırlığını yapmaya başladı bile yakında bir model üstü çıkar S6 nın işi biter en azından s7 ondan daha iyi bir seçim olur şu an.
İos a alışırım her iki işletim sisteminede hakim sayılırım birde iphone 7 yi görsem iyi olacak
çıkınca bakıcam artık note 7 para iadesini alayımdaTabiki eğer bütçeniz uygunsa 6s yerine iphone 7 tavsiye ederim suya tavanıklılık daha iyi oamera deneyimi ve batarya olarak da daha da tatmin edici olacaktır
Ben varım yaSamsung fanları bu konuyu da basmadı hayret.
Ha ben daha ağır fanboylar var onlardan bahsediyorum yoksa eğer sıkıntı olmayacaksa servise yollayıp geri geldiğinde de note 7 kullanabilir.Gayet güzel cihaz.Ben varım ya![]()
Bencede note 7 iyi hatta bence piyasanın en iyisi üstüne daha iyisi çıkacağını düşünmüyorum arkadaş notedan s7ye geçerse üzülür 6se geçerse çok çok üzülür ciddi manadaHa ben daha ağır fanboylar var onlardan bahsediyorum yoksa eğer sıkıntı olmayacaksa servise yollayıp geri geldiğinde de note 7 kullanabilir.Gayet güzel cihaz.
İphone 7'yi bekleyebilirsiniz. Yada Xperia Xz , Htc 10 çok güzel cihazlar.Note 7 kullanıcısıydım malum olanları biliyorsunuz . Bu 2 tel arasında sizce hangisi ?
İphone 6s kamera hariç s7 edge den daha iyidir.Note 7 kullanıcısıydım malum olanları biliyorsunuz . Bu 2 tel arasında sizce hangisi ?
Tabi batarya ekran işlevsellik vb konuları saymazsak evet ne kaldı performans uygulam ri birazcık daha hızlı açıyor 768pde mili saniyelerle ölçülüyor yarım saniye felan iste sizce de öyle değil miİphone 6s kamera hariç s7 edge den daha iyidir.
Şimdi siz uygulamalar arası mili saniye demişsiniz bir amiral gemisi telefonda neye bakılacak zaten.Madem uygulama hızı sizin için önemli değil samsung galaxy ace de kullanılır s7 ye filan gerek yok 5 dakika beklersiniz facebook un açılmasını.Samsung android 7.0 veriyor note 7 ye veriyor 2 ay sonra note 5 4 ay sonra note 4.Apple ios 9.3.5 çıkartıyor bütün telefonları alıyor hemen güncellemeyi.Kamerada kişiden kişiye göre değişir.İphone 6s in kamerası 8 mp olsa gene alırdım çünkü kamera ile derdim yok benim.Açıcam hemen çekicek fotoğrafı olay bu.Siz dersiniz ki ben fotoğrafçıyım kamerasının iyi olması lazım o size kalmış bir durum.Tabi batarya ekran işlevsellik vb konuları saymazsak evet ne kaldı performans uygulam ri birazcık daha hızlı açıyor 768pde mili saniyelerle ölçülüyor yarım saniye felan iste sizce de öyle değil mi
İnsanları anlamıyorum 6s daha iyi deyip geçiştiriyorlar soruyoruz neyi iyi performanstan başka bir söyleyecekleri yok ama o yeterli performansı s7 edgede veriyor diyince bocaliyorlar umarım sizin 6s demek için mantıklı bir cevabınız olur
Bakınız mili saniyeler bunu birinin fark etmesi çok zor ama s7 edge tarafında bu kadar takılıyorsunuz bu açığı kapatacak çok özellik var hafıza yetmeyene hafıza kartı desteği bataryanın çok daha iyi olması vb sizin görüşünüz 6sdendır ama 6sin dediğim gibi mili saniyelik bir uygulama açış hızı farkından başka bir olayı yok birde güncelleme desteği bir cihaz stabil sen güvenlik güncellemesinden başka güncellemeye gerek yok size göre 6s üstün olabilir ama size göre s7 edge memnun edecek performans veriyor ve bir çok konuda hatta sizin dediğiniz iki konu istisna her konuda üstün bir cihaz 6sin s7 edge den üstün yapacak diğer tüm özelikleri yerle bir edebilecek özelliği yok sizin sadece telefonda güncelleyen bakmanız diğer telefonda güncelleme nin güçsüz olması sizin önceliğinizin güncelleme olması o telefonu sizin için iyi yapar genel için değil 6s daha iyi diye geçiştirmek yerine surda iyi olduğu için bana göre benim önceliklerine göre daha iyi demeniz konuyu açan arkadaşa daha faydalı olur.Şimdi siz uygulamalar arası mili saniye demişsiniz bir amiral gemisi telefonda neye bakılacak zaten.Madem uygulama hızı sizin için önemli değil samsung galaxy ace de kullanılır s7 ye filan gerek yok 5 dakika beklersiniz facebook un açılmasını.Samsung android 7.0 veriyor note 7 ye veriyor 2 ay sonra note 5 4 ay sonra note 4.Apple ios 9.3.5 çıkartıyor bütün telefonları alıyor hemen güncellemeyi.Kamerada kişiden kişiye göre değişir.İphone 6s in kamerası 8 mp olsa gene alırdım çünkü kamera ile derdim yok benim.Açıcam hemen çekicek fotoğrafı olay bu.Siz dersiniz ki ben fotoğrafçıyım kamerasının iyi olması lazım o size kalmış bir durum.
burası bazen s7 Edgenin bir uygulamayı erken açtığı bile görülebiliyor olucakbazen s7 Edgenin bir uyumamayı ekran açtığıda görülüyor
TeşekkürlerMerhaba,
Kamera konusuna önem veriyorsanız samsung s7 almanızı tavsiye ederim. Onun dışında 6s 64 gb öncelikli tavsiye ettiğim cihazdır bu iki model arasında.