s7 vs 6s 64 gb

kocakaplan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Note 7 kullanıcısıydım malum olanları biliyorsunuz . Bu 2 tel arasında sizce hangisi ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
S7 bence, samsung şimdiden S6 nın fişini çekmenin hazırlığını yapmaya başladı bile yakında bir model üstü çıkar S6 nın işi biter en azından s7 ondan daha iyi bir seçim olur şu an.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
s7 alırsanız 6s'e göre; daha iyi bir arka ve ön kamera, kişiden kişiye değişen cam tasarım güzelliği, ip68 sertifikası ve suya dayanıklılık özeliklerine sahip olucaksınız.

6s alırsanız s7'e göre; daha hızlı ve kararlı çalışan parmak izi sensörü, yüksek performans ve grafik işlemci, daha uzun kullanım, 3d touch ( ki alışınca ve ios10 gelmesiyle beraber kullanıcılara büyük kullanış kolaylığınsunuyprmolucak ) yine kişden kişeye değişik aliminyum tasarım daha sağlam.

İkiside iyi cihazlar hangi işletim sistemini seçeçcek olmanız önemli iki cihazda sizi üzmeyecektir.

kocakaplan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
s7 alırsanız 6s'e göre; daha iyi bir arka ve ön kamera, kişiden kişiye değişen cam tasarım güzelliği, ip68 sertifikası ve suya dayanıklılık özeliklerine sahip olucaksınız.

6s alırsanız s7'e göre; daha hızlı ve kararlı çalışan parmak izi sensörü, yüksek performans ve grafik işlemci, daha uzun kullanım, 3d touch ( ki alışınca ve ios10 gelmesiyle beraber kullanıcılara büyük kullanış kolaylığınsunuyprmolucak ) yine kişden kişeye değişik aliminyum tasarım daha sağlam.

İkiside iyi cihazlar hangi işletim sistemini seçeçcek olmanız önemli iki cihazda sizi üzmeyecektir.
İos a alışırım her iki işletim sisteminede hakim sayılırım birde iphone 7 yi görsem iyi olacak

kocakaplan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
S
S7 bence, samsung şimdiden S6 nın fişini çekmenin hazırlığını yapmaya başladı bile yakında bir model üstü çıkar S6 nın işi biter en azından s7 ondan daha iyi bir seçim olur şu an.
6 değil iphone 6s demiştim yanlış anlamışsınız sanırım

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İos a alışırım her iki işletim sisteminede hakim sayılırım birde iphone 7 yi görsem iyi olacak

Tabiki eğer bütçeniz uygunsa 6s yerine iphone 7 tavsiye ederim suya tavanıklılık daha iyi oamera deneyimi ve batarya olarak da daha da tatmin edici olacaktır

kocakaplan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Tabiki eğer bütçeniz uygunsa 6s yerine iphone 7 tavsiye ederim suya tavanıklılık daha iyi oamera deneyimi ve batarya olarak da daha da tatmin edici olacaktır
çıkınca bakıcam artık note 7 para iadesini alayımda

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
7'nin çıkmasına birkaç gün kaldı bence bekle.6S daha performanslı daha sağlam falan ama s7'de kamera gibi bir Artı var bir de suya dayanıklılık var.

Reaksiyon puanı
31
Note 7 ile devam et bence para iadesi almak yerine sorunsuz cihazla değiş diğerlerinin onun yerine tutması zor

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence 6s almak uzun ömürlü kullanım açısından daha iyi.

Reaksiyon puanı
31
Ha ben daha ağır fanboylar var onlardan bahsediyorum yoksa eğer sıkıntı olmayacaksa servise yollayıp geri geldiğinde de note 7 kullanabilir.Gayet güzel cihaz.
Bencede note 7 iyi hatta bence piyasanın en iyisi üstüne daha iyisi çıkacağını düşünmüyorum arkadaş notedan s7ye geçerse üzülür 6se geçerse çok çok üzülür ciddi manada

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Kamera konusuna önem veriyorsanız samsung s7 almanızı tavsiye ederim. Onun dışında 6s 64 gb öncelikli tavsiye ettiğim cihazdır bu iki model arasında.

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Apple ın düz seriler 5 6 bence sorunlu cihazlar S serisine yönelmekte fayda var gibi ?

Reaksiyon puanı
31
İphone 6s kamera hariç s7 edge den daha iyidir.
Tabi batarya ekran işlevsellik vb konuları saymazsak evet ne kaldı performans uygulam ri birazcık daha hızlı açıyor 768pde mili saniyelerle ölçülüyor yarım saniye felan iste sizce de öyle değil mi
İnsanları anlamıyorum 6s daha iyi deyip geçiştiriyorlar soruyoruz neyi iyi performanstan başka bir söyleyecekleri yok ama o yeterli performansı s7 edgede veriyor diyince bocaliyorlar umarım sizin 6s demek için mantıklı bir cevabınız olur

Reaksiyon puanı
31
Israrla söylüyorum note 7den sonra bu cihazlar hele 6s iyi olmaz sıkar benim tavsiyem note 7 kalmanız yönünde şuan en iyisi ve iphone 7 bekleseniz bundan daha iyi çıkacak değil

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Tabi batarya ekran işlevsellik vb konuları saymazsak evet ne kaldı performans uygulam ri birazcık daha hızlı açıyor 768pde mili saniyelerle ölçülüyor yarım saniye felan iste sizce de öyle değil mi
İnsanları anlamıyorum 6s daha iyi deyip geçiştiriyorlar soruyoruz neyi iyi performanstan başka bir söyleyecekleri yok ama o yeterli performansı s7 edgede veriyor diyince bocaliyorlar umarım sizin 6s demek için mantıklı bir cevabınız olur
Şimdi siz uygulamalar arası mili saniye demişsiniz bir amiral gemisi telefonda neye bakılacak zaten.Madem uygulama hızı sizin için önemli değil samsung galaxy ace de kullanılır s7 ye filan gerek yok 5 dakika beklersiniz facebook un açılmasını.Samsung android 7.0 veriyor note 7 ye veriyor 2 ay sonra note 5 4 ay sonra note 4.Apple ios 9.3.5 çıkartıyor bütün telefonları alıyor hemen güncellemeyi.Kamerada kişiden kişiye göre değişir.İphone 6s in kamerası 8 mp olsa gene alırdım çünkü kamera ile derdim yok benim.Açıcam hemen çekicek fotoğrafı olay bu.Siz dersiniz ki ben fotoğrafçıyım kamerasının iyi olması lazım o size kalmış bir durum.

Reaksiyon puanı
31
Şimdi siz uygulamalar arası mili saniye demişsiniz bir amiral gemisi telefonda neye bakılacak zaten.Madem uygulama hızı sizin için önemli değil samsung galaxy ace de kullanılır s7 ye filan gerek yok 5 dakika beklersiniz facebook un açılmasını.Samsung android 7.0 veriyor note 7 ye veriyor 2 ay sonra note 5 4 ay sonra note 4.Apple ios 9.3.5 çıkartıyor bütün telefonları alıyor hemen güncellemeyi.Kamerada kişiden kişiye göre değişir.İphone 6s in kamerası 8 mp olsa gene alırdım çünkü kamera ile derdim yok benim.Açıcam hemen çekicek fotoğrafı olay bu.Siz dersiniz ki ben fotoğrafçıyım kamerasının iyi olması lazım o size kalmış bir durum.
Bakınız mili saniyeler bunu birinin fark etmesi çok zor ama s7 edge tarafında bu kadar takılıyorsunuz bu açığı kapatacak çok özellik var hafıza yetmeyene hafıza kartı desteği bataryanın çok daha iyi olması vb sizin görüşünüz 6sdendır ama 6sin dediğim gibi mili saniyelik bir uygulama açış hızı farkından başka bir olayı yok birde güncelleme desteği bir cihaz stabil sen güvenlik güncellemesinden başka güncellemeye gerek yok size göre 6s üstün olabilir ama size göre s7 edge memnun edecek performans veriyor ve bir çok konuda hatta sizin dediğiniz iki konu istisna her konuda üstün bir cihaz 6sin s7 edge den üstün yapacak diğer tüm özelikleri yerle bir edebilecek özelliği yok sizin sadece telefonda güncelleyen bakmanız diğer telefonda güncelleme nin güçsüz olması sizin önceliğinizin güncelleme olması o telefonu sizin için iyi yapar genel için değil 6s daha iyi diye geçiştirmek yerine surda iyi olduğu için bana göre benim önceliklerine göre daha iyi demeniz konuyu açan arkadaşa daha faydalı olur.
Amiral gemisinde hızdan başka neye bakınız demişsiniz açıkçası saçma bir cevap vermişsiniz biz amiral gemilerinde bahsediyoruz mili saniyelik fark edilmesi aşırı güç farklar dan bahsediyoruz(oyunlar istisna) siz gelmiş diyorsunuz ki acep kullanın o zaman şimdi Ace ne alaka ben onu anlamış değilim gerçekten saçma bir örnek konu s7 edge ve 6s ve s7 Edgenin nerdeyse bire bir hız sunmasına rağmen diğer özelliklerinin kaliteli olması kalkmış bilmem kaç senesinde çıkan aceyi örnek gösteriyorsunuz. Biz belli bir hızda kalite arıyoruz Ace gibi çöp olmuş bir kalitesiz bir telefonu değil dediğimi anlamadınız veya saptırmaya çalıştınız. Günlük kullanımda 6s ile s7 edge arasındaki farkı hissedemeyiz bazen s7 Edgenin bir uyumamayı ekran açtığıda görülüyor 6sden biz burda belli bir hıza artı olarak belli bir kalite sınırın üzerine çıkmaya çalışıyoruz hız konusunda s7 edge geri kalmıyor ama diğer konularda(güncelleme istisna (bu güncelleme hastalığını anlayamıyorum)) ciddi fark atan bir cihaz s7 edge

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bence yeni parti note 7'yi beklemek daha mantıklı olur ama bekleyemem derseniz S7 daha doğru bir seçim olur. bende uzun zaman iphone kullandım bana göre iphone'un eskiden avantajı vardı ama günümüzde pek artısı kalmadı. Teknolojiyi geriden takip ediyor benim gözümde...

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge almayı düşünüyorsanız gayet güzel bir cihaz.İphone 6s güzel kötü değil Ama bir çok konuda s7'nin gerisinde kalıyor.Kısacası hangi cihaz gözünüze hoş gelirse onu alın.